Futbol teröre karşı sahada

Perşembe günü Süper Lig’de yer alan yerli ve yabancı futbolcular Vodafone Arena’da dayanışma maçı yapacak. Dün gece Fenerbahçeli taraftarlar polislerimizi bağrına bastı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2016 Güncelleme 20 Aralık 2016, 00:26
Futbol teröre karşı sahada

İÇİNDEKİLER

Ülkemizin son dönemde maruz kaldığı terör saldırıları karşısında futbol ailesi birlik beraberlik gösteriyor. Bu çerçevede Süper Lig'de yer alan kulüplerde forma giyen yerli ve yabancı oyuncular, 22 Aralık Perşembe günü "Yıldızlar Karması" adı altında bir dayanışma maçı yapacak. Bu maç öncesinde bugün TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in katılacağı bir basın toplantısı düzenlenecek.

ERDOĞAN DA KATILACAK
Swissotel The Bosphorus'ta gerçekleştirilecek toplantı saat 12.00'de başlayacak. BJK Vodafone Arena'da saat 20.00'de başlayacak "Yıldızlar Karması" dayanışma maçından elde edilecek tüm gelir bağışlanacak. Organizasyona Cumhurbaşkanı Recep Tayyip katılacağı bildirildi. Dün ise Fenerbahçe- G.Birliği maçının seramonisinde polisler de yer aldı. Fenerbahçe taraftarı "Hepimiz ölelim, Çevik Kuvvet yaşasın" tezahüratını yaptı.