Düğün öncesi istifa kavgası

Başkan Aziz Yıldırım, Hasan Ali’nin düğünü öncesi Pereira ile bir toplantı yaptı. İstifa etmemekte direnen Portekizli hoca ile sert diyalog yaşandı. Pereira düğüne katılmadı... Eğer yollar ayrılırsa Pellegrini gelecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2016 Güncelleme 08 Ağustos 2016, 03:03
Düğün öncesi istifa kavgası

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Pereira krizi giderek büyüyor. Hasan Ali'nin önceki gece Four Seasons Otel'de yaptığı düğün öncesi Başkan Aziz Yıldırım, Vitor Pereira ile bir araya geldi. Portekizli hocadan görevi bırakmasını isteyen Yıldırım, "Hayır" yanıtı alınca Pereira ile sert bir tartışma yaşadı. Akşam düğüne katılması beklenen Pereira'nın Aziz Yıldırım ile yaşadığı bu sert diyalog sonrası düğüne katılmadığıı ortaya çıktı. Düğünde de gergin gözüken Başkan Aziz Yıldırım'ın Portekizli hoca ile bir hafta içinde yolları ayırması bekeleniyor. Fenerbahçe TV'de iki gündür Sarı-Lacivertli takımın geçen sezon Bursaspor ile oynadığı ve Pereira'nın Van Persie ile yaptığı kavganın görüntüleri yayınlanıyor.

PEREİRA'YA HER TÜRLÜ BASKI YAPILACAK
Pereira'ya istifa etmesi için her türlü baskıyı yapan Fenerbahçe Yönetimi'nin Pellegrini'yi göreve getirmek için harekete geçtiği öğrenildi. Manchester City ile yolları ayırdıktan sonra hiçbir takım ile anlaşmayan Şilili teknik direktörün geniş yetkilerle göreve getirilmesi bekleniyor. Fenerbahçe Yönetimi Obradovic gibi futbolda da Pellegrini ile yeniden bir yapılanma gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe'nin gündeminde olan Pellegrini'nin Sarı- Lacivertli takıma sıcak baktığı öğrenildi. Ancak Fenerbahçe'nin UEFA kritirleri nedeniyle transferde dar bir bütçe ile hareket etmesi Pellegrini için soru işaretleri oluşturuyor.