Hiç acımadan temizlenmeli

“Her yerde olduğu gibi futbolda da yapılanmışlar. Hiç acımadan her yerden bunları temizlememiz şart... İhsan Kalkavan’la Penlsivanya’ya kimler gitmiş bakmak lazım. THY kayıtlarına baksınlar yeter”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2016 Güncelleme 06 Ağustos 2016, 00:00
Hiç acımadan temizlenmeli

İÇİNDEKİLER

Türkiye el ele verip 15 Temmuz akşamı darbe girişimi yapmaya kalkan FETÖ ile mücadele ederken, hain terör örgütüne tepkiler de toplumun her köşesinden devam ediyor. Beşiktaş eski yöneticisi Sinan Vardar, hain darbe girişimine kalkışan FETÖ'cülerin ülkenin her yerinden temizlenmesi gerektiğini söyledi. Vardar, "Tabi her kesimde olduğu gibi futbol dünyasında da bu yapılanma var. Ben yıllarca yöneticilik yapmış bir insan olarak, sorunları tepeden görüp uyarıyorduk. Bunun tespiti o kadar basit ki; THY kayıtlarına baksınlar İhsan Kalkavan'la beraber Pensilvanya'ya giderek o teröristin eteğini öpenleri ona secde duranları çok rahatlıkla belirleyebilirler. Bunları temizlesinler" diye konuştu.

BU BİRLİKTELİK DEVAM EDERSE ÇÖZERİZ
Vardar, bir taraftan hain FETÖ'nün gerçek ve çirkin yüzü ortaya çıktığını bir yandan da Türkiye'nin iktidarıyla, muhalefetiyle tam birlik ve beraberlik yaşadığını söyledi. Sinan Vardar "Bu tablo bu birliktelik devam ederse Türkiye hem ekonomik hem de sosyal zorlukları kısa zamanda aşar. PKK, IŞID ve FETÖ belasını yeneriz" dedi.