Erdoğan & Messi aynı takımda

Eto’o Vakfı’nın yardım maçı yarın oynanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Messi’nin aynı takımda yer alacağı maçta Neymar ve Arda Turan da forma giyecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2016 Güncelleme 15 Temmuz 2016, 01:41
Erdoğan & Messi aynı takımda

İÇİNDEKİLER

Antalyasporlu Samuel Eto'o'nun yardım maçı öncesi bugün düzenleyeceği gala gecesine yıldız yağacak. Antalya'daki galaya; Messi, Neymar, Drogba, Arda Turan, Okocha, Demba Ba, Maradona, Fabio Cannavaro, Fabio Capello, Jose Mourinho gibi futbol dünyasının yıldız isimleri katılacak.

DEV MAÇ YARIN NAKLEN ATV'DE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla, World Tourism Forum ve Eto'o Vakfı işbirliği ile düzenlenecek galaya G-20'ye katılan dünya liderlerini de ağırlayan Regnum Carya Golf&SPA Resort ev sahipliği yapacak. Dünyaca ünlü futbolcuların, Türk karması ile yarın akşam Antalya Arena'da yapacağı özel maçta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de forma giyecek. Erdoğan, Lionel Messi ile aynı takımda yer alacak. Antalya Arena'da 33 bin futbolseverin izlemesi beklenen karşılaşma ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.