Orman: Gökhan’ı istiyoruz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Gökhan Gönül önemli bir oyuncu. Bizim de takımımız da görmek isteyeceğimiz bir isim. F.Bahçe’yle ilişkileri kopma noktasına geldi. Biz de açıkçası takımımızda görmek istiyoruz” diye konuştu

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'da gerçekleştirilen iftar yemeğinde çarpıcı açıklamalar yaptı. Orman, "Gökhan Gönül önemli bir oyuncu. Bizim de takımımız da görmek isteyeceğimiz bir isim. Gazetelerden öğrendiğim kadarıyla Fenerbahçe'yle ilişkileri kopma noktasına geldi. Biz de açıkçası takımımızda görmek istiyoruz." dedi.

KÖYBAŞI İMZALADI
Orman, "Gomez'le ay sonuna kadar karşılıklı bekleme süresi içindeyiz. Bizim de araştırmalarımız var. Gomez'i çok seviyoruz. Beşiktaş taraftarıyla kendisi bütünleşti. Şu anda milli maçlarına konsantre olmuş durumda. Ay sonunda olumlu veya olumsuz netleşmiş olur." ifadelerini kullandı. Fikret Orman, iç transferde İsmail Köybaşı ile sözleşme yenilediklerini de sözlerine ekledi. Siyah-Beyazlılar'ın başarılı başkanı Orman adı West Ham United ile anılan Gökhan Töre ile ilgili de netti... Orman, "Gökhan Töre isterse takımdan ayrılabilir. Buna müsade ederiz" şeklinde konuştu.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler