Fener'den Diego Costa atağı

F.Bahçe yönetimi, Chelsea'nin yeni teknik direktörü Conte'nin kadroda düşünmediği golcü futbolcu Diego Costa'yı transfer etmek istiyor.

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 14 Mayıs 2016, 15:25
Fener’den Diego Costa atağı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de gelecek sezon için her iki kulvarda da başarılı olabilecek çok daha iddialı bir kadro kurma çalışmaları başladı.

Sarı lacivertlilerin ilk hedefi Chelsea'nin yıldızı Diego Costa...

FORVETLER GÜVEN VERMİYOR
Gol yollarında beklenen patlamayı sezon boyunca yapamayan Fenerbahçe'de Robin Van Persie'nin inişli çıkışlı performansı, Fernandao'nun yedek kaldığı dönemlerden sonra şans bulduğunda beklenen katkıyı yapamaması Fenerbahçe'yi yeniden forvet arayışına itti.

CHELSEA'DE GÖZDEN DÜŞTÜ
İngiltere Premier Lig'de geçen sezon şampiyon olan ancak bu sezon performansı hayal kırıklığı yaratan Chelsea'de fatura takımın golcüsü Diego Costa'ya kesildi. Bu sezon sadece 12 gol atan yıldız futbolcu taraftarların da gözünden düştü.
ANTONİO CONTE ONU İSTEMİYOR
İngiliz ekibi Chelsea'yi gelecek sezon çalıştıracak olan İtalyan teknik adam Conte, Diego Costa'yı takımında istemiyor. Tecrübeli teknik adamın istediği daha genç ve dinamik bir forvet...
EN CİDDİ ADAY F.BAHÇE
Henüz patlama yapmadığı dönemde Beşiktaş'a transferi gündeme gelen ancak sakatlığı nedeniyle siyah beyazlıların Atletico Madrid'den almadığı Diego Costa, o dönemde Türkiye ve Türk futbolu hakkında hem o dönemki takım arkadaşı Arda Turan'dan hem de ülkemizde futbol oynayan arkadaşlarından gerekli bilgileri almıştı.

Fenerbahçe'nin güçlü kadrosu ve iddialı projeleri nedeniyle Diego Costa'nın ilk tercihinin Fenerbahçe olabileceği öğrenildi.