Para değil yürek işi

Siyah-Beyazlılar’ın geldiği noktada büyük pay sahibi olan Gomez, Quaresma, Atiba ve Sosa F.Bahçe’deki rakiplerine göre çok daha az kazandı. Ayrıca stat sorunu, ikinci yarının başındaki stoper krizi ve ertelenen maçlar da Kartal'ın müthiş şampiyonluk yürüyüşünü durduramadı.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Para değil yürek işi
Derbide Galatasaray'ı deviren, Fenerbahçe'nin de Başakşehir'e mağlup olmasıyla şampiyonluğa çok yaklaşan Beşiktaş'ın başarısının ardında takım ruhu var... Pazar günü Arena'da Osmanlıspor karşısında 1 puan alması halinde şampiyonluk ipini göğüsleyecek olan Siyah-Beyazlı futbolcular, Fenerbahçe'deki meslektaşlarına göre çok daha zorlu şartlarda mücadele ettiler. Beşiktaş'ın başarısında çok büyük pay sahibi olan Mario Gomez, Atiba Hutchinson, Ricardo Quaresma ve Jose Sosa, Fenerbahçeli Robin Van Persie, Josef de Souza, Luis Nani ve Diego Ribas'a göre daha az kazanmasına rağmen performans olarak büyük fark yarattı. Ayrıca Siyah-Beyazlı futbolcular sezon başından bu yana sadece rakiplerle değil, birçok engelle de mücadele etmek zorunda kaldılar.

HİÇBİR ŞEY BEŞİKTAŞ'I ENGELLEYEMEDİ
İnşaatın geç tamamlanması nedeniyle şu ana kadar Vodafone Arena'da sadece 2 maç yapabilen Beşiktaş, stadı olmadan bu noktaya kadar geldi. Ayrıca devre arasında Ersan Gülüm'ün Çin'e satılmasının ardından Rhodolfo'nun sezonu kapatması nedeniyle yaşanan büyük stoper krizi Beşiktaş'ı durduramadı. Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor maçlarında yaşanan erteleme şanssızlığı da Siyah-Beyazlılar'ı şampiyonluk yürüyüşünden geri döndüremedi.

ÇİN'DEN TEBRİK MESAJI GELDİ
Devre arasında Çin'e transfer olan Ersan Gülüm şampiyonluğa koşan eski takım arkadaşlarını sosyal medya üzerinden tebrik etti. Yıldız futbolcu, "Şampiyonluğa sadece 1 puan uzaklıkta olan takım arkadaşlarımı kutluyor, hepsiyle gurur duyuyorum. Bu şampiyonluk zor günlerimizde yanımızda olan, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen tüm Beşiktaş taraftarlarına armağan olsun" ifadesini kullandı

OSMANLI'YI YENEREK TURU ATACAĞIZ
Olcay Şahan, Osmanlıspor maçında şampiyonluk için beraberliğin yetmesine rağmen kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi. Milli futbolcu, "Taraftarlarımızın önünde 3 puanı alacağız. Ardından da şampiyonluk turunu atacağız" dedi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler