Fenerbahçe Kadınlar Basket'te şampiyon

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play off maçında Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 68-66 mağlup eden Fenerbahçe, seride durumu 3-0 öne getirip şampiyon oldu.

Giriş Tarihi 08 Mayıs 2016, 00:00 Güncelleme 08 Mayıs 2016, 21:19
Fenerbahçe Kadınlar Basket’te şampiyon

İÇİNDEKİLER

Antakya Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma müthiş mücadeleye sahne olurken ikinci devrenin son periyodunda 3'lüklerle etkili olan sarı lacivertliler, son saniyelerde attığı kritik sayılarla karşılaşmayı 68-66 galibiyetle tamamladı. Evinde oynadığı 2 maçı kazanan Fenerbahçe, deplasmandaki 3'üncü maçını da kazanarak, seride durumu 3-0'a getirdi. Hatay Büyükşehir Belediyespor ise maçın bitiminin ardından Fenerbahçeli oyuncuları tebrik etti.

KUPA TÖRENİ
Karşılaşma sonrasında düzenlenen ödül töreninde Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün, ligi ikincilikle tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor oyuncularına madalyalarını taktı. Daha sonra Fenerbahçeli Jantel Lavender, en değerli oyuncu ödülünü aldı. Şampiyon Fenerbahçe ise kupa ve madalyasını Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Akın Süel'den aldı. Kupayı alan Fenerbahçeli oyuncular, büyük sevinç yaşadı.