İşte geleceğin Kartal'ı

Şampiyonluğa gün sayan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’ni düşünerek Robben’i listenin en başına aldı. Mario Gomez ve Sosa’yı da bırakmayacak olan yönetim Şenol Güneş’le de yeni sözleşme yapacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2016 Güncelleme 19 Nisan 2016, 00:00
İşte geleceğin Kartal’ı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'taN dev planlar. En yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde son 5 haftaya lider giren Beşiktaş, şampiyonluğun en büyük adayı konumunda. Siyah-Beyazlı yönetim ve futbolcular henüz garantilenmediği için şampiyonluk ile ilgili konuşmak istemese de tüm futbol kamuoyu Beşiktaş'ın bu saatten sonra şampiyonluğu kaptırmasının çok zor olduğu konusunda hem fikir. Başkan Fikret Orman ve yönetim her ne kadar medya önünde şampiyonluk konuşmaları yapmaktan kaçınsalar da kendi aralarında gelecek yılların planlarını da şimdiden yapıyorlar. Fikret Orman'ın sezon başın- dan itibaren söylediği 'Vodafone Arena'yı bu sene açacağız ve şampiyonluk kupasını kaldıracağız' sözlerinin gerçeğe dönüşmesine az bir zaman kala yönetim gelecek sezonun planlarını yaptı. İşte yönetimin uygulayacağı yol haritası:


1- ROBBEN TRANSFER LİSTESİNİN BAŞINDA
Fenerbahçe'nin de listesinde yer alan Bayern Münihli Arjen Robben için temaslara geçilecek. Devler Ligi'nde başarı için Robben dışında flaş bir isim daha alınacak.

2-GÜNEŞ'LE SÖZLEŞME YENİLENECEK
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçen sezon 2+1 yıllık sözleşme yaptığı Şenol Güneş'le yeni bir sözleşme yapacak. Güneş'in yetkileri artırılacak.

3- GOMEZ KESİNLİKLE TAKIMDA KALACAK
Beşiktaş Yönetimi bu sezonki başarıda attığı gollerle en büyük pay sahibi olan Gomez'i takımda tutacak. Alman futbolcunun kaptanlığa getirilmesi de planlanıyor.

4-SOSA'NIN ŞARTLARI İYİLEŞTİRİLECEK
DEVRE arasında ülkesine gitmek istediğini yönetime bildiren Arjantinli Sosa'nın kalması için şartlar zorlanacak. Takıma büyük katkı sağlayan Sosa'nın aldığı yıllık ücret iyileştirilecek.

5- ELDEKİ YILDIZLAR GÖNDERİLMEYECEK
Sınırları zorlamayan bir teklif gelmediği sürece Gökhan Töre, Oğuzhan ve Kerim Frei gibi yıldızlar elde tutulacak. Ancak çok astronomik bir rakam olursa satılmalarına izin çıkacak.

6-SAVUNMAYA EN AZ 2 TAKVİYE YAPILACAK
Bu sezon en büyük sıkıntıyı savunmada yaşayan Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek en zayıf olduğu bu yere takviye yapacak. Böylece defanstaki zaafiyet giderilmiş olacak.

7- FENER'İN 3 YILDIZI İÇİN BASTIRILACAK
Fenerbahçe ile olan sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Mehmet Topal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül için tüm şartlar zorlanacak. Bu oyunculardan en az 2'si transfer edilecek.

ŞENOL GÜNEŞ'LE YENi SÖZLEŞME
Beşiktaş'ın başarısında büyük pay sahibi olan Şenol Güneş'le yeni sözleşme yapılacak

GOMEZ VE SOSA iLE ANLAŞILACAK
Beşiktaş Yönetimi takımın başarısında çok büyük pay sahibi olan Mario Gomez ve Sosa ile yeniden anlaşacak. 2 yıldız mutlaka takımda tutulacak.