Cimbom'un yabancı adayı David Moyes!

2014'de Ünal Aysal'la görüşüp anlaşamayan David Moyes, yine Aslan'ın gündeminde. Taraftar arasındaki ilk temaslar olumlu geçti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2016 Güncelleme 28 Mart 2016, 00:00
Cimbom’un yabancı adayı David Moyes!

İÇİNDEKİLER

Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını hızlandıran Galatasaray'da Manchester United'ın eski hocası David Moyes ismi gündeme geldi. Fransız Rudi Garcia ile ilgilenen sarı-kırmızılı yönetimde asıl öne çıkan ismin David Moyes olduğu öğrenildi. Başkan Dursun Özbek'in geçtiğimiz gün hoca için Ada'yı adres göstermesi de Moyes ismini ön plana çıkardı. Yaşlanan takımda bir çok isim ile yollarını ayırıp, başarıya aç genç oyuncular almayı düşünen yönetimin, İskoç çalıştırıcının bu operasyonları yönetebilecek vizyonda olduğu görüşü hakim.

BÜTÇE SORUN OLDU
MOYES ile yapılan ilk görüşmelerde olumlu yanıt alındığı, 'bütçe' konusunda uzlaşma sağlanmaya çalışıldığı ifade ediliyor. Tecrübeli hocanın, yönetime, düşük bir bütçe ile gençleşmenin mümkün olmadığını söylediği ve transfer için daha fazla kaynak istediği belirtildi. Ancak, UEFA'nın yeni sezonda bütçeyi 65 milyon euro ile sınırlaması yönetimin elini kolunu bağlıyor.

İTALYA'DAN BRANCA İDDİASI
İtalyan Tuttomercato sitesi, G.Ssaray'ın sportif direktörlük için Zubizareta'nın dışında Marco Branca'ya da teklif götürdüğünü yazdı. Eski bir futbolcu olan Marco Branca, daha önce Mourinho ile de birlikte çalıştı. 51 yaşındaki İtalyan sportif direktör, o dönem Sneijder'in İnter'e gelmesinde önemli rol oynamıştı.