Türk futbolunda gizli güçler var!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2016 Güncelleme 25 Şubat 2016, 02:18
Türk futbolunda gizli güçler var!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maçın ardından 3 gün geçti. Ancak Bordo-Mavili takımın bu maçta hakem Deniz Ateş Bitnel tarafından katledilmesinin yankıları dinmedi. Takvim dün de yazarlarımıza bu konuda yeni sorular yöneltti. Yazarlarımızdan Ahmet Çakar'ın özellikle gizli bir gücün Trabzonspor ve Trabzonspor halkından 3 Temmuz'un intikamının alınması konusunda düğmeye bastığını söylemesi yaşananların belki de en çarpıcı özeti oldu. Yazarlarımız MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun da bir kukla olduğu görüşünde birleşti. Ayrıca Fenerbahçe ve Galatasaray'ın hakemler tarafından korunduğu vurgulandı. İşte yazarlarımızın çarpıcı açıklamaları:

LİYAKAT SAHİBİ ADAMLAR GÖREVE GELSİN
AHMET ÇAKAR: Sanki gizli bir güç Trabzonspor'dan 3 Temmuz'un intikamının alınması için düğmeye basmış gibi. Bu rezaletin düzelmesi için önce parayı kontrol edeceksiniz. Sonra futbolun en başından en sonuna kadar liyakat sahibi adamları görev başına getireceksiniz. Usta'yı kutluyorum. Sert ama toparlayıcı demeçler verdi.

DİŞ GEÇİRECEĞİNİZ İNSANLARI SEÇTİNİZ
ERMAN TOROĞLU: Geçen sene Yusuf Namoğlu ve ekibine istediğiniz maça istediğiniz hakemi tayin ettiremediniz. Kukla istiyordunuz, getirdiniz. Yusuf Namoğlu milletvekilliği, belediye başkanlığı yapmış çok kariyerli bir adam. Dişi geçiremediniz şimdi dişi geçireceğinizi getirdiniz. Perdenin arkasına saklanmayın çıkın.

EMEK HIRSIZI FUTBOLCULARI DA KONUŞMALI
GÜRCAN BİLGİÇ: Bitnel'i konuşuyoruz ama iki penaltı kararında da aldatan, emek hırsızı futbolcuları hiç konuşmuyoruz. Hakemi bitirelim; tamam. Ama bu emek hırsızı oyuncuları ne yapacağız. Her takımda bunlardan birkaç tane var. Ve yaptıkları yanlarına kar kalıyor. Bu oyuncular için de gereğini yapmamız gerekiyor.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY KORUNUYOR
TURGAY DEMİR: F.Bahçe, Beşiktaş, G.Saray ve Trabzon'a çıkan kırmızı kartlara bakarsak, iki büyüğün kayrıldığını görürüz. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın rakiplerinin çok zor kırmızı kart gördüğünü, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakiplerinin çok kolay kızardığını görebiliriz. Melo, Trabzon'da oynasaydı ligin yüzde 80'inde cezalı olurdu.