Ahlaksızlar sürünün

TSYD Levent Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Vrual, "Bana neden bu kadar takım değiştirdiğimi soruyorlar. Bu halaksızlar grubu ile nasıl uzun süre çalışılır." dedi. Kendisine sahip çmıkayan meslektaşlarına da "Sürünün" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ocak 2016 Güncelleme 01 Ocak 2016, 00:00
Ahlaksızlar sürünün

İÇİNDEKİLER

G.BİRLİĞİ Teknik Direktörlüğü görevinde sadece 6 gün kalabilen ve kulüp başkanı İlhan Cavcav tarafından görevine son verilen Yılmaz Vural, TSYD Levent Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyerek ayrılık sürecini anlattı. Haksızlığa uğradığını savunan Vural, sisteme dair çok ağır eleştirilerde bulundu. "Bana neden bu kadar çok takım değiştirdiğimi soruyorlar, bu ahlaksızlar grubu ile nasıl uzun süre çalışılır" diyen Vural, kendisine sahip çıkmayan meslektaşlarına da, "Hepiniz sürünün" dedi. İstanbul'da dişçi koltuğunda kendisine telefon geldiğini söyleyen Vural, "Yılmaz, canım arkadaşım kardeşim, seninle ilgili bir karar aldık. Buraya gelmene gerek yok. İşine son verdik' dedi. 'Neden' diye sorunca, 'Tam 18 oyuncu seni istemiyor' dedi. Ben de 'İlhan abi senin tarzın değişti eskiden sen hocaları gönderirdin şimdi oyuncular hoca gönderiyor' dedim" ifadesini kullandı. Vural, son olarak transfer yapmadan da takımı kümede tutabileceğini Cavcav'a ilettiğini belirtti.

HOCALIĞI SENDEN Mİ ÖĞRENECEĞİM
Vural , "Kaptan Ahmet Çalık'ı aradım. 'Küme düşebilecek takımız. Çok ofansif oynatıyorsunuz. Defansif oynamalıyız' dedi. Sen daha 21 yaşındasın, antrenörlüğü senden mi öğreneceğim' dedim" ifadesini de kullandı.