Kafanı kırdırma bana Barça ile gel

Oğuzhan 5 ay önce Orman'a Lazio gitmek istediğini söyledi. Beşiktaş Başkanı esprili bir cevap vererek, "Kafanı kırdırma. Bana Barça ile gel" dedi. Bunun üzerine Oğuzhan kalmaya karar verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2015 Güncelleme 31 Aralık 2015, 02:17
Kafanı kırdırma bana Barça ile gel

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta 5 ay önce yaşanan bir olay yeni ortaya çıktı. Almanya'nın Bielefeld şehrinin Marienfeld kasabasında yeni sezon hazırlıklarını Şenol Güneş yönetiminde sürdüren Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'a o dönemde Oğuzhan'dan bir görüşme talebi geldi. Genç yıldız Klosterpforte otelinde başkanın karşısında çıkarak, "Başkanım, Beşiktaş'ı sizleri çok seviyorum. Ancak burada mutsuzum. Geçen sene Bilic döneminde yeterli türlü forma şansı bulamadım. Sadece ben değil arkadaşlarım da daha fazla oynamam gerektiğini söylüyor. Bana Lazio'dan teklif var. Bonservis ödemeye hazırlar. Müsaadeniz olursa Lazio'ya gitmek istiyorum" diye konuştu. Oğuzhan'ı çok seven Karadeniz kimliğinden dolayı bizim uşak diye hitap eden Başkan Fikret Orman bu istek karşısında şaşırdı.

BAŞKANIN KARŞI ÇIKMASI ÜZERİNE GERİ ADIM ATTI
Genç oyuncuya çıkışan Orman'ın "Oğuzhan beni şaşırttın. Lazio'ya mı gideceksin. Bir tarafta 2 milyonluk Lazio, diğer tarafa 20 milyonluk Beşiktaş. Oğlum gideceksen Barcelona'ya, Münih'e, Manchester'a Liverpool'a ya da Madrid'e git. Senin kafanı kırarım. Biraz büyük düşün. Bu takımlardan teklif gelsin seni kendi elimle veririm. Ama bana Lazio ile gelme, kafanı kırdırma. Sen büyük yeteneksin" dediği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından Oğuzhan'ın da geri adım attığı ortaya çıktı.

OĞUZHAN BÜYÜK KOZ
Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan bu sezon gösterdiği performansla takımın yıldızı oldu. Şenol Güneş'in vazgeçilmezlerinden biri olan Siyah-Beyazlı oyuncunun sezon başında takımdan ayrılmak istediği ortaya çıktı.

FATİH DOĞAN