Denizli Tannane transferine onay verdi

Ara transfer döneminde takıma takviyeler yapacak olan Galatasaray, Heracles forması giyen Oussama Tannane ile büyük ölçüde anlaştı.

Giriş Tarihi 27 Aralık 2015, 00:00 Güncelleme 27 Aralık 2015, 10:54
Denizli Tannane transferine onay verdi

İÇİNDEKİLER

Heracles formasıyla çıkış yakalayan Oussama Tannane gelirse Podolski asıl mevkisi olan sol kanatta görev yapacak

Ara transferde operasyonun merkezini Amsterdam'da kuran Galatasaray'da teknik direktör Denizli, Tannane transferine onay verdi. İşte Hollanda operasyonunun detayları: Hafta içinde Amsterdam'ın yolunu tutan Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer ve Futbol Direktörü Cenk Ergün İstanbul'a döndü ve transfer raporlarını Denizli'ye sundu. Ön görüşme yaptıkları Van der Wiel'in yüksek maliyetli olduğunu vurgulayan ikili, Ajaxlı Van Rhijn'de sorun bulunmadığını belirttiler.
SÖZLEŞMESİNİN SON 6 AYI
Podolski'yi asıl mevkisi olan sol kanada çekmeyi düşünen Mustafa Denizli'ye sağ açık arayan sarıkırmızılı yetkililer, Heracles'in yıldızı Oussama Tannane hakkında hocalarına kapsamlı bilgi verdiler. Mustafa Denizli de maç kasetlerini izlediği 21 yaşındaki Fas asıllı Hollandalı oyuncuyu beğendi ve "Şartlarda anlaşılırsa devre arasında transfer edelim" görüşünü bildirdi. Heracles Başkanı Jan Smit, Tannane için Galatasaray'la görüştüklerini doğrulamıştı. Tannane'nin kulübü ile 6 ay sözleşmesi kaldı ve Cimbom düşük bir bonservis karşılığında bu transferi bitirmeyi planlıyor.
DİSİPLİN SORUNU VAR
Altyapıda PSV ve Heerenveen formaları giydikten sonra 2 yıl önce Heracles'e gelen Fas asıllı kanat oyuncusu Oussama Tannane, başarılı driplingleri ve skorer oyunuyla dikkat çekiyor. Sol ayaklı olmasına karşın bir sağ kanat oyuncusu olan 21 yaşındaki genç yetenek, zaman zaman saha içinde disiplinsiz hareketler sergilemesiyle tanınıyor.