Benfica-G. Saray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray’ın Benfica ile Avrupa kupalarında yoluna devam etmek için çok önemli bir maça çıkacak. Peki Benfica Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta? Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçı şifreli kanalda mı? Hamza hoca hangi 11'le başlayacak? İşte soruların cevabı..

Giriş Tarihi 03 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 03 Kasım 2015, 12:32
Benfica-G. Saray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, grupta 6 puanla lider olan Benfica'dan puan veya puanlar alıp yoluna devam etmek için önemli bir maça çıkacak. Galatasaray'ın grupta 4 puanı bulunurken Benfica 6 puanla lider. Peki Galatasaray Benfica maçı hangi kanalda saat kaçta? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı şifreli kanal da mı? Galatasaray'ın ilk 11'i nasıl olacak?
HAMZAOĞLU'NDAN İKİ İSME ÖZEL ÖNLEM
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yarın oynanacak Benfica mücadelesinde Arjantinli oyuncu Gaitan ve Brezilyalı golcü Jonas Goncalves'e özel önlem alacak.
GONCALVES'DEN 8 MAÇTA 8 GOL
Portekiz Premier Ligi'nde 9. hafta mücadelesinde karşılaştığı Tondela'yı 4-0'lık skorla mağlup etmeyi başaran Benfica, bu sonuçla ligin en golcü takımı unvanını elde etti. Portekiz ekibinde Brezilyalı golcü Jonas Goncalves, 8 maçta attığı 8 golle takımının en skorer oyuncusu konumunda yer alıyor. Sarı-kırmızılı takımın başarılı çalıştırıcısı Hamza Hamzaoğlu, kritik mücadelede Goncalves'e özel önlem alacak.
GAITAN'IN DEVLER LİGİ'NDE BOŞU YOK
27 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Nicolas Gaitan ise asistleri ile ön plana çıkıyor. Ligde 8 maçta da görev alan Gaitan, takımına 6 asist, 1 gollük katkı sağladı. Arjantinli oyuncu, Devler Ligi'nde oynanan 3 maçta da gol sevinci yaşamayı başardı. Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da oynanan ilk karşılaşmada da takımının tek golünü atan isim olan Gaitan, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu tarafından özel önlem alınacak oyuncuların başında geliyor.
BENFİCA GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Benfica Galatasaray maçı saat 22:45'te TRT 1'den canlı olarak şifresiz yayınlanacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında Atletico Madrid'e evinde 2-0 mağlup olmuş, 2. maçında ise Kazakistan takımı Astana ile 1-1 deplasmanda berabere kalmıştı. Benfica ile İstanbul'da oynadığı maçtan ise 2-1 galip ayrılmış puanını 4'e yükselterek grupta 3. Sıraya yerleşmişti. İşte Galatasaray'ın Benfica'yı imaha edecek ilk 11'i...
MUSLERA

SABRİ


CHEDJOU

HAKAN BALTA


OLCAN ADIN


SELÇUK İNAN


BİLAL KISA

YASİN ÖZTEKİN


PODOLSKI


SNEIJDER

BURAK YILMAZ