Maç sonu şok karar: "Bırakıyorum"

Süper Lig'de Trabzonspor'a mağlup olan ve 9. hafta sonunca galibiyeti bulunmayan Sivasspor'da teknik direktör Sergen Yalçın maç sonrası yaptığı açıklamada görevi bırakacağını açıkladı.

Giriş Tarihi 24 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 24 Ekim 2015, 23:54
Maç sonu şok karar: Bırakıyorum

İÇİNDEKİLER

Sergen Yalçın 2-0 biten Sivasspor - Trabzonspor maçı sonrası şu ifadeleri kullandı:

"ÇOK ANLAMSIZ BİR GOL..."
"Yorum yapılacak bir müsabaka değil. Oyuncularıma teşekkür ediyorum verdikleri mücadeleden dolayı. İyi mücadele ettiler kazanmak adına. Bazen işler istediğimiz gibi gitmiyor. İlk yarının başında ve ikinci yarının başında yediğimiz ilk gol... İlk gol çok anlamsızdı zaten. Böyle goller yediğiniz zaman kaybediyorsunuz."

"YOLUN SONUNA GELDİK"
Kötü bir gidişatımız var. Ekip olarak pozistife çevirmek için çok çalışıyoruz ama görünen o ki çözüm üretemiyoruz. en büyük suç bende. Çünkü takımın sorumlusu benim. Oyuncular elinden geleni yapmaya çalışıyor. Belki bizde sorunlar vardır biz sorunları çözemiyoruz. Geçtiğimiz sezon işler istediğimiz gibi gitmişti ama bu sezon olmuyor. Futbolda bu tür sonuçlar var. Ama artık bizim için de yolun sonuna geldik gibi görünüyor.

"BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM"
Ben bırakmayı düşünüyorum. Başkanla görüşmeden yorum yapmam doğru olmaz. Yönetimle görüşeceğim ondan sonra karar vereceğim. Artık hem kendimize zarar vermek istemiyoruz, hem takıma zarar vermek istemiyoruz. Çünkü gönlümüzde olan bir takım Sivasspor. Gönül bağımız var başka türlü bağlılıklarımız da var üzgünüz.