Fenerbahçe Celtic için ara vermeden başladı

Derbide yara alan Fenerbahçe Celtic maçı hazırlıklarına dün başladı. Saat 12.00'de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Fenerbahçe Celtic için ara vermeden başladı
UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2. maçında perşembe günü deplasmanda Celtic ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına dün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

2 EKSİK VAR...
Beşiktaş
maçında görev alan futbolcular rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Şut çalışmasıyla devam eden antrenman dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı. Josef de Souza tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü. Ağrıları olan Lazar Markovic'e özel program uygulanmaya başlandı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler