Arena'da tarihe geçen anlar

Sarı-kırmızılı oyuncular üzerlerinde Beşiktaş, Fenerbahçe ile Galatasaray ambleminin yer aldığı ve 'Teröre karşı birlikteyiz' yazılı tişörtler ile çıktı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Arena'da tarihe geçen anlar
Galatasaray, ligin 4. haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu'nu ağırlıyor. Mücadele öncesi sarı-kırmızılı oyuncular üzerlernde Beşiktaş, Fenerbahçe ile Galatasaray ambleminin yer aldığı ve 'Teröre karşı birlikteyiz' yazılı siyah tişörtler ile çıktı.

Arena'da tarihe geçen anlar-1

Galatasaraylı taraftarlar ise, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez, 'Bu vatan bölünmez bu böyle biline, bu vatan uğruna hazırız ölmeye' tezahüratlarında bulundu.

Arena'da tarihe geçen anlar-2

ŞEHİTLER TEK TEK ANILDI
Mücadele öncesi terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerin isimleri stat hoparlöründen tek tek okundu. Taraftarlar da organizasyona her şehit için "Burada" diyerek eşlik etti. Şehitlerin isimlerinin okunmasının ardından Galatasaraylı taraftarlar, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' diyerek terörü lanetledi. Taraftarlar ayrıca, 'Türküyle, Kürdüyle teröre karşı omuz omuza' yazılı dev pankart açtı.

Arena'da tarihe geçen anlar-3


Günün Manşetleri

Tüm Manşetler