Kaleye Beto geliyor

Tolga ve Cenk'in bekleneni verememesi üzerine düğmeye basan Beşiktaş yönetimi Beto'da karar kıldı. Sevilla ile aradaki ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından resmi imzalar atılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2015 Güncelleme 25 Ağustos 2015, 12:52
Kaleye Beto geliyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş transferde çok hareketli saatler yaşıyor... Lucas Leiva'da mutlu sona ulaşan Siyah-Beyazlılar, kaleci transferini de bitiriyor... Tolga Zengin ve Cenk Gönen'in beklentilerin altında kalması sonrasında teknik direktör Şenol Güneş'in raporuyla harekete geçen Beşiktaş yönetimi, Sevilla'nın kalesini koruyan Beto ile anlaşma sağladı.

PERŞEMBEYE KADAR BİTECEK
Siyah-Beyazlılar'ın hafta başından bu yana Portekizli kaleci ve manajeriyle pazarlıklarını sürdürdüğü ve dün 2 yıllık sözleşme konusunda mütabakata vardığı belirlendi. Beşiktaş'ın Sevilla ile de görüşmelerini sürdürdüğü ve anlaşmanın an meselesi olduğu gelen bilgiler arasında. Eğer aradaki ufak pürüzler giderilirse 33 yaşındaki Beto'nun en geç perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.

ARADAKİ FARK 500 BİN EURO
Beşiktaş'ın Sevilla ile 2 yıl daha sözleşmesi olan Beto için 1 milyon Euro teklif ettiği, İspanyol kulübünün ile 1.5 milyon Euro istediği ifade edildi. Siyah-Beyazlı yönetim bugün Sevilla ile birkez daha masaya oturacak ve transferi noktalamaya çalışacak. 2013 yılında Braga'dan Sevilla'ya transfer olan Beto'nun kariyerinde 3 Avrupa Ligi şampiyonluğu bulunuyor.
KUPALARLA DOLU
Porto'da 1 kez, Sevilla'da ise 2 kez Kupa 2'yi kaldıran tecrübeli file bekçisi ayrıca 1 Portekiz Ligi şampiyonluğu, 2 de Portekiz Kupası şampiyonluıu yaşadı. Portekiz Milli Takımı'nın kalesini 11 kez koruyan Beto, 1.82'lik boyuna rağmen hava toplarında da çok başarılı.

MİLLİ TAKIM'DA DA FORMA GİYİYOR
Beşiktaş'ın bitirmeye çalıştığı Beto aynı zamanda Portekiz Milli Takımı'nda da oynuyor. Tecrübeli kaleci zaman zaman çok eleştirilirken zaman zaman alkışlanıyor.