Fener'e çifte bomba Shaqiri & Jesus

Sarı-Lacivertli yönetim form düşüklüğü yaşayan Alves'in yerine de yine bir başka İnterli Juan Jesus'u istiyor. Jesus gelirse Alves gönderilecek. Kadro dışı kalan ve Roberto Mancini ile yıldızı barışmayan Shaqiri'nin F.Bahçe'ye vereceği yanıt bekleniyor... Transferlerle Terraneo ilgileniyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2015 Güncelleme 10 Ağustos 2015, 11:35
Fener’e çifte bomba Shaqiri & Jesus

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürütürken Sarı-Lacivertliler'in İnter'in iki yıldızı Shaqiri ve Juan Jesus'a kancayı taktığı öğrenildi. İnter'in Galatasaray ile maç yapmak için İstanbul'a geldiği sırada Sportif Direktör Terraneo İtalyan kulübünün kampını ziyaret etmişti. Bu ziyaret sırasında Shaqiri'nin transferinin gündeme geldiği öğrenildi. Mancini ile anlaşamayan ve kadroya alınmayan Shaqiri'yi Everton'ın da istediği belirlendi. Eski kulübü İnter ile iyi diyalogları bulunan Terraneo'nun yıldız futbolcuyu kiralamak istediği ifade edildi. UEFA'nın mali denetiminde bulunan İnter'in de kadroya giremeyen yıldız futbolcuyu satmak ya da kiralamak istediği belirlendi. Shaqiri geçen sezon 18 milyon Euro bonservis bedeliyle Bayern Münih'ten transfe edilmişti.

JUAN JESUS VE KJAER İYİ BİR İKİLİ OLABİLİR
Alves'in performansından memnun olmayan Fenerbahçe, İnter'in bir diğer yıldızı Juan Jesus'a da talip oldu. Brezilyalı oyuncu için Terraneo'nun Shakhtar maçından sonra bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Alves'in performansını beğenmeyen Pereira'nın Juan Jesus seçeneğine sıcak baktığı Jesus ve Kjaer'in iyi bir ikili oluşturabileceğini söylediği ifade edildi.

ÖNCELİKLE KİRALAMA FORMÜLÜ GÜNDEME GELDİ
90 milyon dolarlık stat isim hakkı gelirinin olmasına rağmen transferde yüksek bir harcama yapan Fenerbahçe'nin son transferleri kiralık olarak yapmayı düşünüyor. Ancak makul fiyatlarda anlaşma sağlanması halinde oyuncuların bonservisleriyle de alınmaları gündemde. Sportif Direktör Terraneo'nun alternatifli bir liste üzerinde çalıştığı özellikle Shaqiri transferine yoğunlaştığı belirlendi.