Fener'den çifte bomba

Orta sahaya Atletico Madrid'den ayrılmak isteyen Raul Garcia ile Pereira'nın Porto'dan öğrencisi Quintero'dan birisi tercih edilecek. 2. transfer ise sol kanada yapılacak . Bunun için Mirallas'ın ikna edilmesi gerekiyor. Everton ise sorun çıkarmıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2015 Güncelleme 07 Ağustos 2015, 09:12
Fener’den çifte bomba

İÇİNDEKİLER

Çarşamba gecesi oynanan Shakhtar maçında orta sahadaki eksiklik bütün çıplaklığıyla göze çarparken, sarı-lacivertli yönetim orta sahaya transfer yapma kararı aldı. Sarı-lacivertli yönetim, teknik direktör Pereira'nın raporu doğrultusunda orta sahaya ofansif ve sert bir orta saha oyuncusu transfer edecek. Sarı- lacivertli kulübün hedefindeki isim ise Atletico Madrid'in oyuncusu Raul Garcia. Yönetimin direktifi üzerine orta saha transferi için harekete geçen Sportif Direktör Terraneo, İspanyol oyuncu için Atletico Madrid ile temasa geçti. 29 yaşındaki oyuncunun teknik direktörle yaşadığı sorunl nedeniyle Atletico Madrid'den ayrılmak istediği iddia edildi. Orta saha için bir diğer alternatif ise Porto'da forma giyen Juan Quintero. Teknik direktör Pereira, Kolombiyalı yıldızın transfer edilmesi yönünde rapor verdi. Fener orta sahaya bu iki futbolcudan birini alacak.



KEVIN MIRALLAS SOL KANADIN İLACI OLACAK...

Fenerbahçe orta saha dışında sol kanada da takviye yapmak istiyor. Everton'un Belçikalı oyuncusu Kevin Mirallas için bu futbolcunun ikna edilmesi bekleniyor. Everton kulübü ile ise ciddi bir sıkıntı bulunmuyor. Everton'da hocası ile problemleri olduğu iddia edilen Mirallas ikna edilir edilmez imza için İstanbul'a getirilicek. Belçikalı futbolcu sol kanat dışında sağ kanat ve santrfor mevkilerinde de görev yapabiliyor. Yunan Ligi'nde Olympiakos formasıyla gol krallığı da var.