2 milyonluk saatle maça çıktı

Rafael Nadal'ın Richard Mille'nin 50 adet ürettiği özel saati maçlarda da takması gündeme oturdu. Birçok yorumcu, Nadal'ı gösteriş yapmakla suçladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2015 Güncelleme 02 Haziran 2015, 01:50
2 milyonluk saatle maça çıktı

İÇİNDEKİLER

SON dönemde yaşadığı ağır sakatlıklara rağmen halen dünya tenisinin en önemli isimlerinden biri olan Rafael Nadal, Fransa Açık'ta daha önce eşi benzeri görülmemiş bir işe imza atıyor. İspanyol raket maçlar sırasında kolunda adeta bir servet taşıyor. Richard Mille'nin 'Nadal' ismiyle özel olarak ürettiği ve değeri 775 bin dolar (Yaklaşık 2 milyon lira) olan saati maçlarda da kolundan çıkarmayan Nadal bu tavrıyla tartışma konusu oldu. Fransa Açık'ı yorumlayan birçok önemli tenis otoritesi, İspanyol raketi gösteriş yapmakla suçladı. Saat çok hafif olduğu için maçlar sırasında bir sıkıntı çekmeyen Nadal basın toplantısında sorular soruya, "Saati takmamın fiyatıyla alakası yok. Çok sevdiğim için kolunma" yanıtını verdi. Nadal'ın kolunda bir servetle tenis oynamasını yorulayan eski kadınlar dünya 1 numarası Lindsay Davenport ise, "Saat çok pahalı. Ben asla bunu yapamazdım" dedi.

FRANSA AÇIK'TA BU KEZ 6 NUMARALI SERİ BAŞI
Uzun süredir kortlardan uzak olduğu için bu kez Fransa Açık'a 6 numaralı seri başı olarak katılan Rafael Nadal ilk turda Fransız Halys'i, ikinci turda vatandaşı Almagro'yu, üçüncü turda ise Kuznetsov'u set vermeden 3-0 mağlup etmeyi başardı. Turnuvanın 2 numaralı seri başı Roger Federer ise dün 4. tur maçında Molfils ile karşılaştı. İlk seti 6-3 alan fakat ikinci seti 6-4 kaybeden İsviçreli raket, 6-4 ve 6-1'lik iki set sonrası maçı 3-1 kazandı. Federer böylece çeyrek finale yükseldi.