Kartal'a müjde 6 takıma şok

Gaziantepspor, Mersin İdman Yurdu, Eskişehirspor ve Kasımpaşa, Balıkesirpor, Kayseri Erciyesspor UEFA Kulüp Lisans alamayan kulüpler oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2015 Güncelleme 14 Mayıs 2015, 00:06
Kartal’a müjde 6 takıma şok

İÇİNDEKİLER

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in "3 Temmuz sürecinden daha tehlikeli bir süreç bizi bekliyor" açıklamasından sonra gözlerin çevrildiği kritik toplantı sona erdi... TFF Kulüp Lisans Kurulu yaptığı kritik toplantı ile 2015-16 sezonunda UEFA Kulüp Lisansı alan takımları belirledi. Bazı kulüpler evraklarını son anda tamamlayarak UEFA Kulüp Lisansı alırken bazı önemli kulüpler ise eksik belgelerinden dolayı lisans alamadı. Beşiktaş, Rubin Kazan'a yapılan ödeme konusunda istenen belgeleri tamamlamasının ardından UEFA kulüp lisansına kavuşurken Gaziantep, Mersin İdman Yurdu, Eskişehir ve Kasımpaşa, Balıkesirpor, Erciyesspor UEFA Kulüp Lisans alamayan kulüpler oldu.

UEFA'YA SÜRPRİZ TAKIMLAR GİDEBİLİR!
Bu kulüpler sezon sonunda avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmeleri halinde UEFA Kulüp Lisansına sahip olmadıkları için kupaya alınmayacaklar. Örneğin geçen sezon UEFA kupasına katılmaya hak kazanan Kasımpaşa'nın yerine Karabükspor UEFA kupasına katılmıştı. Bursaspor'un 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men edilmesi ve yine şike dosyasından dolayı İstanbul Başakşehir'in durumunun belirsiz olması ve bir çok takımın lisans alamaması sezon sonunda sürpriz takımlara UEFA kupası yolunu açabilir.