Riva'da özel rehabilitasyon!

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi Bülent Yıldırım dün geceyi Milli Takım Tesisleri'nde geçirdi. Yıldırım ve yardımcılarını MHK Başkanı Yusuf Namoğlu da Riva'da yalnız bırakmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2015 Güncelleme 07 Şubat 2015, 00:44
Riva’da özel rehabilitasyon!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, derbinin hakemi Bülent Yıldırım ile ilgili olay açıklamalar yapmıştı. Yaşananların ardından Fenerbahçe- Trabzonspor maçının hakemi Bülent Yıldırım için olağanüstü hal ilan edildi. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, telefon görüşmelerinin ortaya çıkmasının ardından Ankara bölgesi hakemi olan Yıldırım'ı arayarak, "Seni ve yardımcılarını bu akşam Riva Tesisleri'nde ağırlayalım" dedi. Hakemler maç önceleri otelde kamp yapmalarına rağmen Bülent Yıldırım ve yardımcıları saat 19.30'da indikleri Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel korumalar eşliğinde Riva'ya götürüldü. Yıldırım bugün polis eskortuyla Riva'dan Şükrü Saracoğlu Stadı'na gidecek. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "Bülent Yıldırım ile konuştum" sözleri hakkında MHK Başkanı herhangi bir açıklamada bulunmadı.

HACIOSMANOĞLU'NA İLK TEPKİ EKŞİOĞLU'NDAN
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun maçın hakemi Bülent Yıldırım'ı aradığını söymemesine ilk tepki F.Bahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu'ndan geldi. Twitter üzerinden bir mesaj atan İlhan Ekşioğlu, "Bu haftaki maç benim için sıradan bir lig maçı ama şu telefonlardan sonra isteğim skorun sıradan olmaması" ifadelerini kullandı.