Çok kral hareketler bunlar

Kral Kupası'nda Atletico Madrid'in ezeli rakibi Real Madrid'i 2-0 yendiği maçta Diego Simeone'nin goller sonrasında top toplayıcılık yapan 10 yaşındaki oğlu Giuliano kucaklaşması, Vicente Calderon'daki zaferden daha çok konuşuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ocak 2015 Güncelleme 09 Ocak 2015, 00:06
Çok kral hareketler bunlar

İÇİNDEKİLER

Atletico Madrid, Kral Kupası 5. tur ilk maçında ezeli rakibi Real Madrid'i Vicente Calderon'da konuk etti. Ev sahibi Atletico, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılıp, rövanş öncesi büyük bir avantaj sağlarken, akıllarda Diego Simeone'nin top toplayıcı çocukla yaşadığı gol sevinçleri kaldı. Arjantinli teknik adamın iki golde de kucağına zıplayan çocuk, kendi oğlu 10 yaşındaki Giuliano'dan başkası değildi. Atletico Madrid'in altyapısında forma giyen Giuliano geleceğin büyük yıldızlarından biri olarak gösteriliyor. Simeone aile fertlerinin futbola ilgilisi Giuliano ile sınırlı değil. Diego Simeone'nin 19 yaşındaki büyük oğlu Giovanni ise Arjantin Ligi'nin köklü takımlarından River Plate'te forvet olarak kariyerini sürdürüyor.

OĞLU GİULİANO RONALDO HAYRANI ÇIKTI!
Antrenmanlarda oğluyla sürekli ilgilenen ve onunla çalışan Simeone, Giuliano'nun özellikle serbest vuruşlardaki başarısını artırmaya çalışıyor. Büyük bir Cristiano Ronaldo hayranı olan Giuliano, onun frikik atarken yaptığı hareketleri de taklit etmeyi ihmal etmiyor. Sadece sahada değil deplasman maçlarında da yanından ayırmadığı Giuliano, Simeone'nin en büyük uğurlarından biri olarak biliniyor.

GELECEĞİN YILDIZI GİULİANO!
Atletico Madrid Teknik Direktörü Simone'nin oğlu Giuliano geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor. Atletico Madrid'in alt yapısında oynayan 10 yaşındaki Giuliano'nun abisi de River Plate'te oynuyor.