Böyle oynayamazdı!

Fatih hoca, "Önce Volkan'ı bir dinlemek lazım. Şimdi yorum yapmak yanlış olur. Oynayamayacak durumdaydı, esame listesinde olduğu için stada geri geldi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2014 Güncelleme 17 Kasım 2014, 02:25
Böyle oynayamazdı!

İÇİNDEKİLER

Türkiye-Kazakistan maçında Volkan Demirel'in yaşadığı olayla ilgili Fatih Terim temkinli konuşmayı tercih etti. Terim, "Ben içerideydim, dışarıda ne olduğunu bilmiyorum. Hep beraber değerlendireceğiz. Sonra bir şeyler söyleyeceğiz. Ne desem yanlış olur. Tamamen net olarak bir bilgi sahibi olmalıyız ki, herkesi doğru değerlendirelim. Volkan oynayamayacak durumdaydı. Üzgündü. Gitti, geri gelmek zorundaydı, esame listesinde yer aldığı için. Beli de ağrıdığı için o raporu vermek zorundaydık" dedi.

İNŞALLAH HEP BÖYLE OLACAĞIZ
Terim maçı için ise "Umarım bundan sonraki maçların tamamını kazanırız, kazanmak için uğraşacağız. İnşallah hep böyle olacağız" derken Arda'nın sarı kartı için ise "Keşke oyundan alsıydım da sarı görmesiydi. Benim hatam" diye konuştu.

OLEY ÇEKECEK MAÇA GELMESİN
ARDA Turan, önce Brezilya maçındaki protestoya değindi. Milli oyuncu "Biz bu ülkenin evlatlarıyız. Brezilya'ya karşı oley çekilecek bir saygısızlığı hak etmedik. Asla pes etmeyeceğiz. Ülkenin başını dik tutacağız. Eğer biri olay çekecekse tribüne gelmesin. Sarı kart için ise özür dilerim. Refleks olarak yere düştüm" diye konuştu.