Topuk Yaylası'nda gol sevinci kavgası

F.Bahçe'nin tesislerinde kamp yapan Karate Milli Takımı'ndan bazı sporcular Sneijder'in gollerine sevinince saldırıya uğradı. Ay-Yıldızlılar gece yarısı kampı terkedip otele yerleşti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2014 Güncelleme 20 Ekim 2014, 00:35
Topuk Yaylası’nda gol sevinci kavgası

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi Topuk Yaylası'nı karıştırdı!.. Dünya Şampiyonası hazırlıkları için Topuk Yaylası'nda kamp yapan Ay-Yıldızlı sporcularımızdan bazıları Sneijder'in attığı gollere sevinince kavga çıktı. Derbiyi seyreden ve alkollü olduğu belirtilen bir grup Fenerbahçe kongre üyesinin milli sporcumuz Ali Sofuoğlu'na tokat attığı, antrenörlerin araya girmesiyle olayın büyümeden yatıştırıldığı belirlendi. Fakat Milli Takımımız yaşanan bu skandal olay sonrasında gece yarısı Topuk Yaylası'ndan ayrılarak bir otele yerleşmek zorunda kaldı.

"YILDIRIM'IN ARKADAŞIYIZ"
Yaşananları anlatan milli sporcular, "Maç izlerken bazı arkadaşlarımız sevindi. Sonra alkollü olan ve kendilerini yönetici ve Aziz Yıldırım'ın yakını olduğunu iddia eden kişiler küfür edip, bağırdılar. Arkadaşımız Ali Sofuoğlu'na tokat attılar. Yaşanan olayın ardından tesisi terk etme kararı aldık" dedi.