Trabzon'da sistem değişiyor

Halilhodzic, Mersin maçıyla birlikte sistem değişikliğine gidiyor. Yalnızlıktan şikayet eden Cardozo'nun yanına Yatabare gelecek. Özer forma için bekliyor

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Trabzon'da sistem değişiyor
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi sistem değişikliğine gidecek. Fazla top alamamaktan şikayetçi olan Cardozo'nun yanında Yatabare'yi oynatması beklenen Halilhodzic'in, orta sahada ise köklü değişim bekleniyor.

ÖZER'IN AYAK SESLERİ
Bugüne kadar oynanan tüm maçlarda farklı 11'lerle sahaya çıkan Trabzonspor'da, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi de sistem değişikliği yaşanacak. Cardozo- Yatabare'den oluşacak forvet hattı ile birlikte orta sahada sakatlığı tamamen geçmesi durumunda Özer Hurmacı'ya görev verilecek. Halilhodzic; Medjani ile Salih Dursun arasında ise bir tercih yapacak. Boşnak teknik adamın, "Topu rakip kaleye götürme noktasında herkes daha özverili olmalı. Ama asıl özveri orta sahada olmalı. Çünkü oyun burada şekilleniyor. Herkes diğer arkadaşlarının eksikleri için de mücadele etmeli" ifadesini kullandığı bildirildi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler