Paralel Fanatik!

Doğan Medya'da AK Parti düşmanlığı tavan taptı. Aydın Doğan, siyasi gazeteleri yetmiyormuş gibi spor gazetelerini de paralel yapının hizmetine sundu..

Giriş Tarihi 13 Ekim 2014, 00:00 Güncelleme 13 Ekim 2014, 15:12
Paralel Fanatik!

İÇİNDEKİLER

Doğan Grubu paralel yapının sözcülüğüne soyunmaya devam ediyor.

Bünyesinde Eyüp Can, Bülent Mumay gibi paralel ihanet çetesinin elemanlarını da bulunduran Doğan Grubu tüm medya organlarıyla paralel yapının emrinde adeta.

SPOR DEĞİL SİYASİ GAZETE SANKİ

Fatih Terim'in Galatasaray'dan ayrılmasını bile hükümete bağlamaya çalışan ve iktidara olan öfkesini her fırsatta dile getirmekte bir sakınca görmeyen NTVSpor yorumcusu Mehmet Demirkol gibi isimleri de bünyesinde barındıran Fanatik gazetesi, bu kez de 'paralel' yapının temsilcisi durumundaki Hakan Şükür'ü manşetine taşıdı.

PARALEL KUMPASÇILARIN SÖZCÜSÜ!

Fenerbahçe Kulübü'nü 'şike' kumpasıyla ele geçirmek isteyen fakat taraftarların da desteğiyle bunu başaramayan 'paralel' yapının 'vekilinin' Fanatik gazetesine yaptığı açıklamalar ise yenilir yutulur cinsten değil!

ŞÜKÜR ŞİDDETTEN YANA

Futbolu tribün teröründen temizleyecek ve sahalarda yaşanan istenmeyen olayların önüne geçecek 'Passolig' uygulamasını eleştiren 'Paralel vekil', 'Uygulama seyircinin şevkini kırdı' açıklaması yaparak tribün olaylarının önüne geçilmesini istemediğini göstermiş oldu.

ŞÜKÜR'DEN KULÜPLERE ÇİRKİN YAKIŞTIRMA

Ayrıca 'Sırtını devlete veya çok farklı yerlere dayayan kulüpler' ifadesini de kullanan paralel vekile Türk kulüplerinden de büyük tepki geleceğe benziyor...