Bir daha Türkiyem!

2014 FIBA Dünya Kupası'nda bu gece TSİ 21.00'de Avustralya ile çeyrek final bileti için karşılaşıyor. Takımda sakat oyuncu yok. Yenersek Litvanya-Yeni Zelanda maçının galibi ile eşleşeceğiz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2014 Güncelleme 07 Eylül 2014, 01:40
Bir daha Türkiyem!

İÇİNDEKİLER

İspanya'da devam eden 2014 FIBA Dünya Kupası'nda C Grubu'nda 2. sırayı alarak 16 takım arasına kalmayı başaran A Milli Basketbol Takımımız, bu akşam ikinci turda Avusturalya ile kozları paylaşacak.

KAZANIRSAK YOLUMUZ AÇIK!
Dünya Kupası
'nda yoluna devam etmek için kazanmak zorunda olan 12 Dev Adam, Avustralya'yı devirerek adını çeyrek finale yazmayı hedefliyor. Millilerimiz bu maçı kazandığı taktirde Litvanya- Yeni Zelanda maçının galibiyle çeyrek finalde karşı karşıya gelecek.

SAKAT OYUNCUMUZ YOK
Türkiye-Avustralya
maçı Barcelona'daki Sant Jordi Spor Salonu'nda TSİ ile 21.00'de başlayacak ve NTVSpor'dan naklen yayınlanacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde millilerimezde sakat oyuncu bulunmuyor. Dominik Cumhuriyeti maçının son bölümlerinde sakatlanıp oyundan çıkan Cedi Osman'ın da durumunun iyi olduğu ve bu önemli karşılaşmada oynamaması için hiçbir sebep olmadığı bildirildi. 12 Dev Adam, Avustralya maçın öncesi son antrenmanını dün yaptı. Çalışma 1.5 saat sürdü. Millilerimiz bu sabah da şut antrenmanı yapacak.