10 milyonluk doping

Bordo-Mavili yönetim, futbolcuların 10 milyon TL'yi bulan sezon başı peşinatlarını ödedi. Fenerbahçe maçı öncesi bu durum futbolcular için yasal doping oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2014 Güncelleme 07 Eylül 2014, 00:11
10 milyonluk doping

İÇİNDEKİLER

Gerçekleştirilen transferlerle bu sezon şampiyonluk yarışı için Bordo-Mavili taraftarları umutlandıran Trabzonspor yönetimi, çok önemsedikleri Fenerbahçe maçı öncesi önemli bir adım daha attı... Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe derbisinden 1 hafta önce futbolcuların 10 milyon TL'yi bulan sezon başı peşinatlarının önemli bir bölümünü ödedi. Sezonun ilk maçında Kayseri Erciyesspor karşısında istediği sonucu alamayan ve golsüz berabere kalan Bordo-Mavililer, Fenerbahçe maçıyla hem ligdeki ilk galibiyeti almak hem de taraftarlara moral vermeyi amaçlıyor. 10 milyon TL'yi bulan ödemenin hesaplarına yattığını öğrenen futbolcular rahatlarken, yönetim kalan ödemelerin tamamını yapmak için yoğun şekilde çalışıyor. Yönetim bu sezon transferler için çok ciddi bir kaynak ayırmıştı.

YÖNETİM GÖĞÜS REKLAMI İÇİN ADIM ATACAK
TRANSFERLER için yapılan harcamaların önemli bir bölümünün borç olduğu ifade edilirken, yeni sezon öncesi henüz göğüs reklamı konusunda hiçbir firma ile anlaşamayan Trabzonspor'un bu konuda da birkaç gün içerisinde ciddi bir adım atacağı öğrenildi.

TRANSFERLER BİR ARADA OLAMADI!
Trabzonspor'un Fenerbahçe maçı öncesindeki en büyük sıkıntısı yeni transferlerin bir çoğunun bir arada idman dahi yapmamış olmaları. Afrika kökenli futbolcuların milli takımlardan geç geleceği de düşünüldüğünde bu sorun daha da ciddi bir hale geliyor.

WARİS: EZAN SESİ DUYMAK İSTİYORUM!
Spartak Moskova'dan tranfser edilen Majeed Waris'i Lyon'un da istediği ancak, "Ben müslümanım. Ezan sesi duymak istiyorum" diyerek bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi.