800 milyonluk çılgın üçlü

Barcelona 120 milyon Euro'luk Messi, 60 milyon Euro'luk Neymar'ın yanına 88 milyon Euro'ya Luis Suarez'i aldı... Katalan kulübünün forvet hattının değeri 268 milyon milyon Euro'ya (800 milyon TL) ulaştı... Sadece 3 oyuncunun bonservisi Avrupa'nın bir çok kulübünün kadro değerini solladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2014 Güncelleme 12 Temmuz 2014, 00:00
800 milyonluk çılgın üçlü

İÇİNDEKİLER

Barcelona, yılın transferine imza attı... Luis Suarez'i Liverpool'dan 88 milyon Euro'ya aldı... Katalan kulübü uzun süredir transferi konuşulan Suarez konusunda mutlu sona ulaştığını sitesinden açıkladı.

5 YILLIK SÖZLEŞMEYE İMZA
Fabregas'ın Chelsea'ye transferinin ardından Alexis Sanchez'i de Arsenal'e satan Katalan Kulübü, hücum hattını Uruguaylı golcü Luis Suarez ile güçlendirdi.

PARASI 2 YILDIZDAN ÇIKTI!
Suarez'in 5 yıllık sözleşme imzaladığını açıklayan Barcelona, bu transfer için Liverpool'a 88 milyon Euro bonservis ödeyecek. Bu paranın büyük bir bölümünü Fabregas ve Alexis Sanchez'den gelen toplam 81,5 milyon Euro ile kapatan Barcelona, Dünya Kupası'nda ceza alan Suarez'den ise 4 ay boyunca yararlanamayacak.

YOK BÖYLE BİR ÜÇLÜ!
120 milyon Euro'luk Messi, 60 milyon Euro'luk Neymar'ın yanına 88 milyon Euro'ya Luis Suarez'i alan Barcelona'nın forvet hatnının değeri 268 milyon Euro'ya ulaştı.

9 NUMARAYI GİYECEK
800 milyon Türk lirası yapan çılgın üçlünün değeri bir çok Avrupa kulübünün kadro değerlerini bile geride bıraktı. Barcelona'ya transfer olan Luis Suarez, 9 numaralı formayı giyecek. Uruguaylı yıldız haftaya Barcelona'da olacak ve medya önünde imza atacak.