Basketbol THY Avrupa Ligi'nde kuralar çekildi

THY Avrupa Ligi'nde kuralar çekildi. Türkiye'yi temsil eden takımlar Anadolu Efes (A), Fenerbahçe Ülker (C), Galatasaray Liv Hospital ise (D) grubunda yer aldı

Giriş Tarihi 10 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 10 Temmuz 2014, 14:15
Basketbol THY Avrupa Ligi’nde kuralar çekildi

İÇİNDEKİLER

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2014-2015 sezonunda Türkiye'yi temsil eden takımlar Anadolu Efes (A), Fenerbahçe Ülker (C), Galatasaray Liv Hospital ise (D) grubunda mücadele edecek.

THY Avrupa Ligi 2014-2015 sezonu grup ve eleme turu kura çekimi İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlendi. Çekilişe 2. torbadan katılan Anadolu Efes (A), 3. torbadan katılan Fenerbahçe Ülker (C) ve 4. torbadan katılan Galatasaray (D) grubuna düştü.

Buna göre Anadolu Efes, A Grubu'nda, Real Madrid (İspanya), Zalgiris Kaunas (Litvanya), Nizhny Novgorod (Rusya), Dinamo Bianco (İtalya) ve eleme turundan gelecek bir takım ile eşleşti.

Fenerbahçe Ülker, C Grubu'nda, Barcelona (İspanya), Panathinaikos (Yunanistan), EA7 Emporio Armani (İtalya), Bayern Münih (Almanya) ve PGE Turow (Polonya) ile karşılaşacak.

D Grubu'ndaki Galatasaray Liv Hospital ise Olympiakos (Yunanistan), Valencia Basket (İspanya), Laboral Kutxa (İspanya), Kızılyıldız (Sırbistan) ve Neptunas (Litvanya) ile mücadele edecek.