Sürpriz Tarık atağı

Ramon Motta'nın transferinde gelişme sağlanmayınca Beşiktaş gözünü Tarık Çamdal'a çevirdi. Başkan Orman, Eskişehirspor başkanı ile dün bir araya geldi

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Sürpriz Tarık atağı
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ile dün İstanbul'da transfer gündemiyle biraraya geldi. Fikret Orman'ın, sol bek Ramon Motta ile ilgili herhangi bir gelişmenin olmaması üzerine rotayı yerli piyasasına çevirdiği öerenildi. Bu nedenle Tarık Çamdal'ı transfer listesinin ilk sırasına alan Beşiktaş, Eskişehirspor ile sadece Tarık Çamdal ile ilgili görüştü.

TAKAS + PARA TEKLİFİ
Fikret Orman'ın Tarık'ın bonservis bedelini düşürmek için bir futbolcu ve para teklif ettiği bildirildi. Taraftarların bugün bir kez daha bir araya gelmesi bekleniyor.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler