4 dörtlük dönüş

Elazığ zaferinin ardından konuşan Bilic, "Çok büyük bir birliktelik ortaya koyduk... İlk yarıyı önde bitiremedik ama 2. yarıya harika başladık. Bu kez maç içinde düşüş yaşamadık. Futbolcularım sürekli arayış içindeydi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2013 Güncelleme 22 Aralık 2013, 00:53
4 dörtlük dönüş

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 16. haftasında kendi seyircisi önünde Sanica Boru Elazığspor'u 4-1 yenen Beşiktaş'ta moraller yerine gelirken, teknik direktör Slaven Bilic de umut ve mutluluk dolu mesajlar verdi. Karşılaşma sonrasında basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic 3 puandan daha fazlasını kazandıkları ve 2. yarıda ortaya konan mücadeleden memnun olduğunu söyledi. Hırvat teknik adam şöyle konuştu: "Çok anlamlı, 3 puandan fazlasını kazandık. Oyuncularım harika bir karaktere sahip. Çok büyük bir birliktelik ortaya koydular. Bugün bunu gösterdiler. Geçtiğimiz haftadan sonra bu hafta bizim için oldukça zordu. Sakatlıklar da boynumuzu bükmüştü ama futbolcularımız kafalarını dik tuttular, ve ne istediysek onu yapmaya çalıştılar. Tamamıyla hakedilmiş bir galibiyetti. Devre arası yaklaşırken bu tür galibiyetlerin önemi oldukça fazla..." 3 puanının önemine dikkat çekek Bilic sözlerini şöyle tamamladı: "Kasımpaşa maçı, Sivas maçı, Fenerbahçe maçı devre arasında hep soyunma odasında iyi götürdüğümüzü bu tempoyu korumamız gerektiğini söyledim. Bu akşam farklı bir senaryo vardı. İlk yarıyı önde bitirmedik ama ikinci yarıya iyi bir giriş yaptık. Oyuncular ikinci yarı sürekli arayışlardaydı, bunun sonucunda da galibiyeti aldık"

GOLLER GELDi BiLiC COŞTU
Devreye 1-1 giren Beşiktaş'ta 2. yarıda gelen goller teknik direktör Bilic'i coşturdu. Hırvat teknik adamın gollerdeki mutluluğu görülmeye değerdi.

MORALLER YERİNE GELDİ
Beşiktaşlı futbolcular galibiyet hasretine son verince moraller yerine geldi. Sevince Tolga da katıldı.