Derbide gülen taraf G.Saray

Galatasaray Liv Hospital , Abdi İpekçi’de ağırladığı Fenerbahçe Ülker’i 72-62 mağlup etti

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Derbide gülen taraf G.Saray
Beko Basketbol Ligi'nin 9. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda kozlarını paylaştı. Derbide kazanan taraf 72-62'lik skorla Galatasaray Liv Hospital oldu.

Karşılaşmaya Galatasaray Liv Hospital, Arroyo, Hairston, Cenk Akyol, Macvan, Furkan Aldemir; Fenerbahçe Ülker ise Kenan Sipahi, Preldzic, Kleiza, Bogdanovic, Zoric beşiyle ile başladı.

Seyircisinin desteğiyle maça hızlı giren Galatasaray, ilk çeyreği 23-12 önde kapattı. İkinci çeyrekte toparlanan Fenerbahçe farkı tek haneleri sayılara indirdi. Devreye G.Saray'ın 35-31 üstünlüğüyle gidildi.

Üçüncü çeyrekte oyunda üstünlüğü yeniden eline geçiren G.Saray, farkı yeniden çift hanelere taşıdı ve son çeyreğe 53-40 önde girdi.

Son bölümde de ardadaki farkın kapanmasına izin vermeyen Galatasaray Liv Hospital, Fenerbahçe Ülker karşısından 72-62'lik galibiyetle ayrıldı.

G.SARAY LV - F.BAHÇE ÜLKER

1. ÇEYREK: 23-12

2. ÇEYREK: 35-31

3. ÇEYREK: 53-40

4. ÇEYREK: 72-62

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler