Korktularsa yazıklar olsun!

Futbolseverler 4 büyüklerin Ziraat Türkiye Kupası'na yedek kadrolarla çıkmasını ve bu kupaya önem vermemelerine tepki göstermeye devam ediyor. Bu isimlerden biri de usta yazar Haşmet Babaoğlu. Babaoğlu, "Fenerbahçe, Beşiktaş Trabzonspor, hatta içten içe Galatasaray bu grupların yükünden mi korktular? Öyleyse, yazıklar olsun! diyerek tepki gösterdi...

Giriş Tarihi 06 Aralık 2013, 00:00 Güncelleme 06 Aralık 2013, 19:10
Korktularsa yazıklar olsun!

İÇİNDEKİLER

Haşmet Babaoğlu kupadan ezilerek elenen 4 büyüklere tepkisini böyle gösterdi...

8'Lİ FİNALDEN KORKTULARSA YAZIKLAR OLSUN

Kupanın statüsüyle ilgili problem yok. Problem büyük takımların kupaya bakışlarındaki ayıp. Son izlediğim maçlar, bende ayıptan da öte duygular uyandırdı ama şimdilik dilimi tutmayı tercih ediyorum. Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor elenmez diye bir şey yok. Ama böyle laubali oynanmaz, böyle elenilmez.

Bir de milyonlarca dolarlık takımların yorgunluğundan söz ediyorlar. İnsan utanır. Birinci sınıf bir Avrupa takımının maç takviminin üçte biri kadar maç yapıyorsunuz sonra da kamuoyuna bunları söylüyorsunuz. Bildiğim tek şey şu: Türk futbol düzeninin ve onu idare eden kafaların toptan gitmesi gerekiyor. Ayrıca Türkiye Kupası'nın statüsü bu sene daha da renklendi. Son 8 takım, iki gruba ayrılacak ve grup maçları yapılacak. Şimdi merak ediyorum. Acaba Fenerbahçe, Beşiktaş Trabzonspor, hatta içten içe Galatasaray bu grupların yükünden mi korktular? Öyleyse, yazıklar olsun!