Rampanın ustasıyım Fener'in hastasıyım

TFF talimatına göre sadece koridora ve soyunma odasına girebilen takım şoförü Cemal Karakış, son dakikada gelen gole dayanamadı... Emenike'nin golünden sonra bir anda sahaya dalan Karakış futbolcularla sahanın içinde sarmaş dolaş oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2013 Güncelleme 22 Ekim 2013, 02:32
Rampanın ustasıyım Fener’in hastasıyım

İÇİNDEKİLER

Kayseri Erciyes deplasmanında uzatma dakikalarının sonunda Emanuel Emenike'nin attığı kafa golüyle 3 puanın sahibi olan Fenerbahçe, deplasman zaferinin keyfini yaşarken, sonradan ortaya çıkan ayrıntılar son dakika golündeki sevinç ve mutluluğun boyutlarını daha iyi ortaya koymaya başladı. Nijeryalı futbolcunun 90+4'te attığı golde futbolcular ile birlikte yedek kulübesi de büyük bir sevinç yaşadı. Sarı- Lacivertli futbolcular korner bayrağının dibinde sevinçlerini birbirlerinin üstlerine atlayarak yaşarlarken, futbolcuların yanında bir kişi daha vardı. Stat görevlileri, seyirciler ve televizyonları başında maçı izleyenler bu kişiyi Fenerbahçe'nin antrenörlerinden birisi zannetti ama gerçek hiç de öyle değildi. bu kişi Fenerbahçe takımı otobüs şoförü Cemal Karakış'tan başkası değildi.

SADECE KORİDOR VE SOYUNMA ODASINA GİREBİLİR!
Fakat Türkiye Futbol Federasyonu talimatnamesine göre takım şoförü Cemal Karakış'ın saha içi için akreditasyonu yoktu ve sadece soyunma odası ve koridorların olduğu bölüme girme hakkı vardı. Görünen o ki, son dakikaları bir şekilde heyecanla sahanın kenarında izleyen Cemal Karakış, Emenike'nin attığı golle heyecanını kontrol edemedi ve gol sevincini futbolcularla ile birlikte yaşadı. Ama Karakış, en altta kalan Emenike'ye hiç dokunamadı!

FUTBOLCULAR CEMAL KARAKIŞ'A TAKILMADAN EDEMEDİ
Maçın ardından büyük bir coşkuyla galibiyeti takım otobüsünde kutlamaya devam eden Fenerbahçeli futbolcuların takım otobüsü şoförü Cemal Karakış'a takıldıkları bildirildi... Cemal Karakış'ın futbolculara, "Bu sezon çok gole sevindim ama en çok sevindiğim bu oldu. Kendimi tutamadım ve sizlerin yanına koştum ama karambolde altta kalmadığım için şanslıyım. Çünkü Emenike neredeyse boğulacaktı" dediği ifade edildi.