Cumhurbaşkanlığı Kupası F.Bahçe Ülker'in!

29. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Galatasaray Liv Hospital'ı 64-62 mağlup eden Fenerbahçe Ülker, kupanın sahibi oldu

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Cumhurbaşkanlığı Kupası F.Bahçe Ülker'in!
Beko Basketbol Ligi'nde geçen sezonun şampiyonu Galatasaray Liv Hospital ile Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe Ülker 29. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası için kozlarını paylaştı. Samsun'daki Yeni Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynanan ve nefesleri kesen mücadelede Galatasaray'ı mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe kupanın sahibi oldu.

Final karşılaşmasına etkili başlayan taraf G.Saray olurken, sarı kırmızılılar ilk çeyreği 19-16, devreyi de 37-33 öne kapattı. Üçüncü çeyreğe de üst üste bulduğu sayılarla başlayan G.Saray, periyotu 48-44 üstünlükle bitirdi. Heyecan dolu geçen son çeyrekte ise maça ağırlığını koyan F.Bahçe, G.Saray'ı 64-62 mağlup ederek kupaya uzandı.

F.Bahçe Ülker, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı 5. kez kazanmış oldu.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler