UEFA&FIFA'ya başvuracağız

Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu ile TFF merkezinde bir araya gelen İbrahim Hacıosmanoğlu ,"Kupamızı almak için TFF dışında UEFA ve FIFA'ya da başvuracağız" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2013 Güncelleme 01 Ekim 2013, 04:16
UEFA&FIFA’ya başvuracağız

İÇİNDEKİLER

İbrahim Hacıosmanoğlu yeniden atağa kalktı... Trabzonspor Başkanı 2010-11 sezonu şampiyonluk kupasının kendilerine verilmesi için başlattığı mücadelede dün yeni bir adım daha attı. Hacıosmanoğlu TFF'nin İstinye'deki binasında Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu ile bir görüşme yaptı. Trabzonspor Başkanı toplantı sonrası amaçlarının adaletin tecelli etmesini sağlamak olduğunu söyleyerek, "Gelecek nesillere temiz futbol bırakmak istiyorsak kararlarımız da adil olmalı. Amacımız doğruların ortaya çıkması. Federasyon ve kurumları dışında UEFA ve FIFA'ya da müracaatlarımız olacak. Hem UEFA hem de FIFA başkanlarıyla kısa süre içersinde detaylı bir şekilde konuşacağım, Kulüplerimizin aldığı ceza yanında ülkemizin ceza almaması için bu sorunları kendi bünyemizde çözmemiz gerekir" dedi. Türk futbolunun ağır cezalar almasını istemediğini aktaran Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Başkan olarak değil hizmetkar olarak Trabzonspor sevdalılarına ve namuslu Türk futbolu paydaşlarına bu konuda hizmet edersem mutlu olacağım" ifadesini kullandı.

F.BAHÇE TARAFTARI HER ŞEYİ HAK EDİYOR
F.Bahçe ile oynayacakları maça da değinen Hacıosmanoğlu sahanın içinde gerginlik olacağını düşünmediğini ifade ederek, "F.Bahçe'nin muhteşem taraftarı her şeyi hak ediyor. O camiada mevcut başkanlarından çok daha fazla dostum var. Kim hak ediyorsa o kazansın. Saha dışı manipülasyonla takımlara puan kazandırmak ahlaksızlığın önde gidenidir" dedi.

UMARIM TFF BU İŞİ ÇÖZER
Hacıosmanoğlu TFF dışında bir müdahaleye asla uğramak istemediklerini söyleyerek, "Umarım TFF bu işi çözer" dedi.