Fernandes yönetimin 2 yıl için önerdiği 4 milyon 750 bin Euro'yu beğenmedi. Portekizli oyuncu Riera ve Krasic'in bile daha çok aldığını söyleyerek, "Benim ne eksiğim var. Yılda en az 3 milyon Euro isterim" dedi.
Beşiktaş'ta Fernandes krizi patlak verdi... Siyah- Beyazlı yönetim bu sezon 2.2 milyon Euro'ya oynayan Portekizli yıldıza 2 yıl için toplam 4 milyon 750 bin Euro ve 1 milyon Euro'luk şampiyonluk primi önerdi. Ancak Manuel Fernandes yönetimin sunduğu bu cazip öneriyi ilginç bir gerekçeyle kabul etmedi.
ÇARK ETTİLER Fernandes'in yönetime, "G.Saray'da Riera, F.Bahçe'de ise Krasic gibi kadroya bile giremeyen oyuncular benden fazla kazanıyor. Benim yılda en az 3 milyon Euro almam gerekir. Onlardan ne eksiğim var" dedi. Fernandes'le yeni sözleşme imzalamayı planlayan yönetim şimdilik çark etti. Takvim Kaynak Tercihleri