Hırsızın hiç mi suçu yok

Arıboğan 'Malum şahıs' diye andığı Aziz Yıldırım hakkında "Onlara göre siyaset suçlu, cemaat suçlu, polis suçlu, savcı suçlu, TFF suçlu, CAS suçlu, UEFA suçlu, herkes suçlu. Peki hırsızın hiç mi suçu yok!" ifadesini kullandı. Arıboğan, eşiyle ilgili ortaya atılan iddialar için de hukuki yollara başvuracağını açıkladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2013 Güncelleme 18 Temmuz 2013, 01:11
Hırsızın hiç mi suçu yok

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Fenerbahçe Kulübü ve başkanı Aziz Yıldırım'ın iddialarına yanıt verdi. Arıboğan, kendisi ve arkadaşlarıyla ilgili birçok ''yanlış ve yanlış'' iddianın olduğunu ifade ederek, "Açıkçası bu haberler, belli kaynaktan yapılan bu bilgilendirme, en başından beri malum şahsın kamuoyunu yanlış bilgilendirmek için yarattığı bir iletişim stratejisi. Memnuniyetle gözlüyorum ve size belirtmek istiyorum ki bu iletişim stratejisini ben yemiyorum, kamuoyunun da yediğini düşünmüyorum. Bundan sonra kimsenin böyle spekülasyonlara, yalanlara, yanlışlara, iftiralara inanacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

HEP BELGELERLE CEVAP VERDİM
Arıboğan, "Bu tür spekülasyonlara belgeyle cevap veriyorum. İşte 'birileri UEFA'yı bilgilendirdi' dediler. UEFA'nın belgesini sundum. Böyle bir bilgilendirme olmadığını UEFA kendisi söylüyor. Bu belge gizli değil, herkesin bildiği, hatta federasyondayken internette yayınladığımız belgeyi sanki özel belgeymiş gibi sunuyorlar. Onun da ne olduğunu açıkladık" şeklinde konuştu.

ONLARA GÖRE HERKES SUÇLU!
'Malum şahıs' diye bahsettiği Aziz Yıldırım hakkında konuşan Arıboğan, "Onlara göre siyaset suçlu, cemaat suçlu, polis suçlu, savcı suçlu, TFF suçlu, CAS suçlu, UEFA suçlu, FIFA suçlu, medya suçlu, Aydınlar suçlu, Erzik suçlu, Arıboğan suçlu, İlhan Helvacı suçlu, şimdi Ebru Köksal suçlu. Ya bu olacak şey değil. Hırsızın hiç mi suçu yok?" ifadesini kullandı.

AİLEMİ HEDEF GÖSTERİYORLAR
Arıboğan "Hukukçularıma talimat verdim. İnsanları suçlamak, ailelerini suçlamak, bu işlere aileyi karıştırmak. Kitlelerin karşısında can güvenliğinin problem olduğu bir dönemde artık bu kolay olmayacak" dedi.