Her şeyin altından G.Saray çıkıyor

"Aydınlar istifa ettikten sonra Ebru Köksal Genel Sekreter imzası ile UEFA'ya polis fezlekesini göndermiş. Köksal dönemin TFF Genel Sekreteri. Şimdi ise G.Saray yöneticisi. Lütfi Arıboğan dönemin TFF Başkan Yardımcısı. Şimdi ise CEO'su. Gerisini siz düşünün"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2013 Güncelleme 17 Temmuz 2013, 03:24
Her şeyin altından G.Saray çıkıyor

İÇİNDEKİLER

UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe'ye verilen cezanın 2 yıllık kısmını onaması Fenerbahçe yönetimini küplere bindirdi. F.Bahçe, dün yaptığı basınla değerlendirme toplantısında zehir zemberek açıklamalar vardı. Toplantıya Başkan Aziz Yıldırım'ın yanı sıra, Şekip Mosturoğlu ve Deniz Tolga Aytöre de katıldı. İşte o toplantının en çarpıcı demeçleri: "Palacios'un tek delili polis fezlekesi. Fezleke ise 16 Şubat 2012'de UEFA'ya Genel Sekreter Ebru Köksal imzası ile gönderilmiş. Silivri'de başlayan ilk duruşmanın tarihi 14 Şubat 2012.Aydınlar'ın istifası ile Demirören'in göreve geldiği süre arasında olan herşey olmuş..."

BÜTÜN İMZALAR GALATASARAYLILAR'DAN...
"Hangi imzaya bakarsanız bir G.Saraylı çıkıyor. Ebru Köksal Genel Sekreter, İlhan Helvacı TFF'de hukukun başında, Lutfi Arıboğan Başkan Vekili. Arıboğan eşiyle Tahkim üyelerinin bulunduğu otele gidip, "Devlet büyükleri tarafından Yıldırım'a ceza verilecek dendi hala niye vermiyorsunuz" dedi diye söyledik ama bir şey söylemiyorlar."

BİZİMLE ORADA ADETA DALGA GEÇİYORLAR...
"Böyle yargılama olmaz. Bizimle dalga geçiyorlar. Yargılanmadığımız maçlardan ceza alıyoruz. G.Birliği maçında Doğan Ercan'la görüşme deniyor, o kişinin Doğan Yeşil olduğu anlaşıldı zaten. Fezlekede 'Trabzon bunları yaparken F.Bahçe önlemek için başladı' deniyor. Bir belge var ama Trabzon ortada yok. Onlar olmadığı için olay buralara geldi."

ELİMİZDE ÇOK ÖNEMLİ DELİLLER VARDI AMA!
"Şekip Mosturoğlu ile ilgili çıkan kararı çürütecek belgelerimiz elimizde mevcuttu. Bunu Ufuk Özerten de biliyordu ancak bizi Federasyon hukukçusu Kemal Kapulluoğlu ile bir araya getirmekten kaçındı. Gönderilen kararda cezalar yanlış. Ömür boyu ceza aldı deniliyor, böyle bir ceza yok. Süreler bile yanlış. Mosturoğlu 2. başkan diye geçiyor."

KİMSE BİZLERİ ASMAYA KALKIŞMASIN...
"Portekiz'in Porto kulübü örnek alınmalı. Yargıtay kararı beklenmeden kesinlikle son hüküm verilmemeli. Biz 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği kararın üst mahkemeden döneceğini düşünüyoruz. Yargıtay'ın son kararı beklenilmeden hiç kimse Fenerbahçe'yi asla eleştirmeye ve kurulan dar ağaçlarında asmaya kalkışmasın."

ŞENES ERZİK FOTOSUNDAN UTANMALI!
"Tahkim Kurulu'na 4 maçtan gittik ama karşımıza 8 maç çıktı. Şenes Erzik nerede? F.Bahçe, CAS'tan davayı niye çekti? Konuşsun ve "Baskı yaparak çektirdik" desin. F.Bahçe bu kadar aptal mıydı karşılığı olmadan, ezbere, canım istedi çektim desin. UEFA As Başkanı ama ortalarda yok. UEFA binasına astırdığı fotoğrafından utansın."

KUPAYI VERSELER BUNLARIN HİÇBİRİ OLMAZDI...
Trabzonspor Eski Başkanı Sadri Şener, "Zamanında kupamızı verip, davayı kapatsaydılar, bugün bunların hiçbirisi yaşanmazdı. Biz bunbarı söylerken, "Kupa meraklısı" dediler" ifadelerini kullandı.

SAAT 16.00'DA MÜNiH'E UÇTU
Fenerbahçe, Almanya'da bir hukuk bürosu ile çalışıyor. Başkan Aziz Yıldırım, CAS'a sunulacak dosya için dün Münih'e hareket etti. Dosyanın bugün CAS'a sunulacağı ifade edildi.

iŞTE O MEKTUBUN TÜRKÇESi!
SEVGiLi iNFANTiNO!
UEFA Tahkim Kurulu F.Bahçe'nin önüne dönemin TFF Genel Sekreteri Ebru Köksal'ın imzalı mektubunu koydu. İşte o mektupta yazanlar

* Sevgili İnfantino
* Size Türkiye'de gerçekleşen şike incelemesinde polis fezlekesinin ve 15.08.2011 tarihli Etik Kurulu raporunun hem Türkçe orjinallerini hem de sertifikalı çevirilerini DHL vasıtasıyla yolluyorum.
* Etik komitesi raporları, Genel savcılık ofisince 20.07.2011'de Federasyonumuzdan temin edilmiş dökümanlara dayanmaktadır. Bu nihai rapor değildir. İddianamenin ve eklerinin incelemesinden sonra Etik Kurulu nihai fikrini belirtecek rapor hazırlayacaktır.
* Etik Kurulunun son raporunun TFF ve Disiplin Komitesi için tavsiye niteliğindedir. Disiplin Komitesi bu konuda karar vercek merciidir.
* Saygılarımla
* Ebru Köksal Genel Sekreter