Haber hattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2013 Güncelleme 17 Temmuz 2013, 00:39
Haber hattı

İÇİNDEKİLER

12 bin kişi David Villa'ya saldırdı!
Barcelona'dan Atletico Madrid'e transfer olan David Villa taraftarın karşısına çıktığına bin pişman oldu. 31 yaşındaki oyuncu için Vicente Calderon Stadı'nı dolduran 12 bin taraftarın bir bölümü törenin bitiminde sahaya daldı. Tecrübeli golcü taraftarlardan zor kurtuldu.

150 milyon Euro'ya serbest kalacak!
Barcelona Kulübü, İspanyol futbolcusu Sergio Busquets ile yeni sözleşme imzaladı. Katalan ekibi, defansif orta saha oyuncusu Sergio Busquets'in sözleşmesini, 2017-2018 sezonunun sonuna kadar uzattı. Bir yıl daha uzatma opsiyonu bulunduğu ve İspanya Milli Takımı'nda da top koşturan oyuncunun serbest kalma bedelinin, 150 milyon Euro olduğu belirtildi.

Yeni transfer Karikari'ye vize yok
Balıkesirspor'un yeni transferi Kwame Karikari, vize sorununa takıldı. İsveç'in AIK Stackholm takımından bir yıllığına kiralanan ve 9 Temmuz'da sözleşme imzalayan Ganalı futbolcunun çalışma izni alınamadığı için Türkiye'ye gelemediği öğrenildi. Başkan Tuna Aktürk, "Gerekli girişimlerde bulunduk. Bir iki gün içinde çalışma iznini alıp, futbolcumuzu Bolu'ya göndereceğiz" şeklinde konuştu.