Yine yeniden Arda!

İspanyol basını, Barcelona'dan David Villa'yı alan Atletico Madrid'in Arda Turan'ı gözden çıkarabileceğini yazdı Eğer bu senaryo gerçek olursa, yabancı statüsü nedeniyle sıkıntıda olan Galatasaray hemen devreye girecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2013 Güncelleme 10 Temmuz 2013, 00:00
Yine yeniden Arda!

İÇİNDEKİLER

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kararı sonrasında yerli yıldızlara yönelmek zorunda kalan Galatasaray yönetimini umutlandıracak gelişme İspanya'da yaşandı...

VILLA SON KANADA
İspanyol basını, Atletico Madrid'in Barcelona'dan David Villa'yı transfer etmesinin ardından Arda Turan'ı büyük ihtimalle gözden çıkaracağını yazdı. Haberde, Diego Simeone'nin bir forvet transferi daha istediği, ardından da Villa'yı son kanada kaydıracağını belirtti.

1 YILDIR GÜNDEMDE
Bu durumda Arda'ya da yol gözükecek. Bu senaryonun gerçek olması durumunda Galatasaray yönetiminin hemen devreye girmesi bekleniyor. Yaklaşık 1 yıldır milli futbolcunun yeniden takıma dönemi için uğraşan Sarı- Kırmızılı yönetimin, A.Madrid'le sürekli temas halinde olduğu belirtiliyor.

TERİM DE ÇOK İSTİYOR
Galatasaray'ın İspanyol kulübünün halen Arda'nın transferiyle ilgili borcunu ödeyememiş olması da olası bir transfer görüşmesinde Sarı-Kırmızılılar'ın elini güçlendirecek. Fatih Terim de Arda'nın yeniden takıma kazandırılması için yönetimle sürekli temas halinde.