Kendi kuyusunu kazdı

F.Bahçe'de oynarken Beşiktaş'ın kazandığı penaltıda sahayı kazdığı için 'kuyucu' lakabı alan Bilica tecavüzden gözaltına alındı. Brezilyalı star böylece bu kez kendi kuyusunu kazmış oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2013 Güncelleme 10 Temmuz 2013, 00:00
Kendi kuyusunu kazdı

İÇİNDEKİLER

Bilica uslanmak nedir bilmiyor... Türkiye kariyerine Sivasspor'da başlayıp sırasıyla Fenerbahçe ve Elazığspor'da oynayan Bilica bugüne kadar yaptığı çapkınlıklarıyla ünlenen bir futbolcuydu. Bilica bu kez Brezilya'da Recife Uluslararası Havaalanı'nda tecavüzden gözaltına alındı. Yıldız oyuncu 3 arkadaşıyla arabasına aldığı bir kadına otoparkta tecavüz etmekle suçlanıyor. Mağdur kadının avukatı Bilica'nın müvekkilini arabaya ısrarla ikna ederek bindirdiğini ve Joo Pessoa havaalanına gitmesi gerekirken 120 km ötedeki Recife Havaalanı'na getirdiği ve burada 3 arkadaşını arabadan indirip müvekkiliyle zorla cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti. Avukatın yaptığı bu açıklama futbol dünyasında bir anda çok büyük şok yarattı.

TECAVÜZ MAĞDURUNUN YAŞI 18'DEN KÜÇÜK

Avukat Rodrigues, Bilica'nın arkadaşlarını da ifadeye çağırdıklarını ve çevredeki bütün kamera kayıtlarının inceleneceğini söyledi. Rodrigues müvekkilinin 18 yaşından küçük olduğunu dile getirerek bu durumun daha vahim olduğunu kaydetti. Brezilyalı futbolcunun avukatı Ceriani ise olayın bir komplo olduğunu öne sürerek Bilica'nın suçsuz olduğunu savundu.

EĞER TECAVÜZ OLSA TIRNAK İZLERİ OLURDU
Bilica'nın avukatı müvekkilinin yolda iddia sahibi bayanı gördüğünü söyleyerek, "Bilica komşu kızı olduğu için kendisini tanıdı ve sohbet etti. Sonra kendi isteğiyle Bilica'nın bulunduğu araca bindi. Eğer tecavüz olsa müvekkilimin vücudunda darbe ve tırnak izleri olurdu. Biz Bilica'nın durumunu Türk kulübünün avukatlarına da ilettik" dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇI HALA ZİHİNLERDE
Bilica 2009-10 sezonunda oynanan Beşiktaş derbisinde yine skandal bir olaya imza atmıştı. Beşiktaş'ın kazandığı penaltıda Saracoğlu Stadı'nda penaltı noktasını kazıyan Bilica'ya maçın hakemi Hüseyin Göçek sarı kart göstermişti. Brezilyalı'ya maçtan sonra "Kuyucu" lakabı almıştı.

İŞTE BİLİCA'NIN VUKUATLARI
Son olarak Brezilya'da tecavüzle suçlanan Bilica'nın Türkiye'deki vukuatları sadece saha içinde sınırlı değil. İşte Brezilyalı futbolcunun gündeme bomba gibi düşen skandalları

NİSAN 2010: F.Bahçe'nin Beşiktaş'ı 1-0 yendiği derbide rakip takım penaltı kazanmış, Bilica da atışın yapılacağı noktayı kazıyarak Türk futbol tarihine geçmişti.
EKİM 2010: F.Bahçe-G.Saray derbisinde Cristian'la sert haretine maruz kalan Arda arasında tartışma çıktı. Bilica G.Saraylı futbolcuya yumruk atınca Brezilyalı yıldız, üç maç ceza aldı.
EKİM 2010: Eski eşinden olan kızına nafaka ödemediği tespit edilen Bilica için Brezilya'da tutuklama kararı çıkartıldı.
KASIM 2010: Kendisinden 10 yaş küçük Caner'le idmanda kapıştı. Bilica'nın takım arkadaşının saçını arkadan ilginç bir şekilde çekmesi herkesi şaşırttı.
ŞUBAT 2011: Lüks aracıyla sabahın erken saatlerinde kırmızı ışıkta bekleyen motokuryeye çarptı. Aracıyla olay yerinden kaçtı.
MART 2011: Jaja ile birlikte trafikte alkol alırken görüntülendi. Yanlarında iki kadın olan ikilinin araçla seyir halindeyken, trafik ışıklarında şampanya kadehlerini arabanın yandaki taksi şöförüne uzatmaları dikkat çekti.