Beşiktaş kaleci Tolga Zengin transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah beyazlılar, Trabzonspor'un tecrübeli kalecisini 2 milyon 750 bin euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı
Beşiktaş'ın uzun süredir transfer etmek için çabaladığı Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin'i 4 yıllığına renklerine bağladı. Başkan Fikret Orman'ın "Görüşmelerimiz devam ediyor" açıklamasının ardından çalışmalara hız veren siyah beyazlı yöneticiler Tolga Zengin transferini sonlandırdı.
ÜCRETİ DE BELLİ OLDU Beşiktaş, 30 yaşındaki kaleci için Trabzonspor'a 2 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödeyecek. Tecrübeli kaleciye ise yıllık 1 milyon 600 bin euro ücret verilecek. Öte yandan Tolga'nın Beşiktaş'a gelmek için Trabzonspor'dan olan alacağından da vazgeçtiği öğrenildi.