Derry kolay lokma değil

Avrupa Ligi Ön Eleme 2. turunda İrlanda ekibi Derry City ile eşleşen Trabzonspor, rakibini mercek altına alırken, "Yabana atmamalıyız" fikri ağırlık kazandı...

Giriş Tarihi 30 Haziran 2013, 00:00 Güncelleme 30 Haziran 2013, 01:32
Derry kolay lokma değil

İÇİNDEKİLER

Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Trabzonspor'da teknik heyet ön eleme ikinci turunda karşılaşacakları İrlanda ekibi Derry City'yi mercek altına aldı. Bordo-Mavili teknik heyet, İrlanda ekibiyle ilgili bir rapor hazırlarken, "Kesinlikle yabana atılacak bir takım değil. 18 ve 25 Temmuz'daki iki maçta da tedbirlerimizi alıp rakibi küçümsemeden sahaya çıkmalıyız" görüşünde birleşti.

BEŞ FUTBOLCUYA DİKKAT!
Teknik heyet, özellikle takımın en golcü ismi olan ve 14 golle takımını sırtlayan Rory Patterson'a özel önlem almayı planlıyor. Orta sahadan hücuma katkısıyla dikkat çeken Mc Eleney, Mcnamee, Marc Griffin ile defansını rahatlatan Houston'a da dikkat edilecek.

FORVETTE SIKINTI BÜYÜK...
Bordo-Mavililer, forvette ise büyük sıkıntı yaşıyor. Halil Altıntop, sözleşmesi fesh edilerek gönderilirken Janko'nun sakatlığı nedeniyle oynama şansı yok. Kampa geç katılan Henrique'nin ne kadar hazır olacağı belirsiz. Batuhan'ın ise fazla kilolarını vererek tam anlamıyla form tutamaması sıkıntı.

MESSİ YETENEKLİ AMA SİZDEN AKILLI DEĞİL!
Bordo-Mavililer, yeni sezon hazırlıklarını dün Davraz Kampı'ndaki çalışmayla sürdürdü. Takımı mental olarak sezona hazırlamak isteyen teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, idmanda hata yapan oyuncularını uyararak, "Messi, sizden yetenekli olabilir, ama daha akıllı değil. Aklınızla oynayın" dedi.

İDMANDA YİNE NOTER TESPİTİ
Yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdüren Trabzonspor, dünkü idmanına yine noter getirerek Sol Bamba ve Didier Zokora'nın antrenmana gelmediklerini tespit ettirerek zabıt tutturdu.

ADRİAN, FENERBAHÇE'Yİ ÖVDÜ
Trabzon'un Polonyalısı Adrian, Beşiktaş ve F.Bahçe'nin cezalarının kendilerini ilgilendirmediğini belirtip, "F.Bahçe, Avrupa Ligi'nde neler yapılabileceğini gösterdi" dedi.

BATUHAN HAMİ'YE EMANET
Bordo- Mavililer'in yeni transferi Batuhan Karadeniz'le teknik direktör Akçay'ın yardımcısı Hami Mandıralı yakından ilgileniyor. Batuhan, Mandıralı'dan izinsiz adım atmıyor.