Aysal onu istiyor

Gizli hedefini sadece Fatih Terim ve Bülent Tulun'la paylaşan G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Real Madrid'in Arjantinli yıldızı için adeta pusuya yattı. Eğer federasyon yabancı oyuncu sayısında 6+2+2 uygulamasına geri dönerse Cimbom, Di Maria için düğmeye basacak

Giriş Tarihi 25 Haziran 2013, 00:00 Güncelleme 25 Haziran 2013, 09:30
Aysal onu istiyor

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon Drogba ve Sneijder transferleriyle Galatasaray'ı tüm dünyanın gündemine taşıyan başkan Ünal Aysal yine müthiş bir bomba patlatmanın planlarını yapıyor. Transfer listesinde Nani, Fabiano, Obi Mikel, Carlinhos gibi parlak isimlerin yer aldığı sarı-kırmızılı ekipte, başkan Aysal'ın gizli hedefinin Real Madrid'li Angel Di Maria olduğu öğrenildi. Aysal'ın bu konuyu çevresine açmadığı, sadece teknik direktör Fatih Terim ve danışmanı Bülent Tulun ile konuştuğu belirtildi.

DÜNYA ÇAPINDA SES GETİRECEK
Galatasaray, 25 yaşındaki yıldız için nabız yoklamasına geçmeden önce, yabancı kontenjanında yeniden 6+2+2'ye dönüş yapılmasını bekliyor. Eğer federasyon 6+0+4'ten vazgeçip eski uygulamaya dönerse Bülent Tulun da İspanya seferine çıkacak ve Angel Di Maria için nabız yoklayacak. Yeni hocası Ancelotti'nin pek sıcak bakmadığı ifade edilen Di Maria'nın Galatasaray'a transferi gerçekleşir mi bilinmez ama bu operasyonun dünya çapında ses getireceği kesin.