Fikret Orman: Karar pazartesi açıklanacak!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün UEFA Denetim ve Disiplin Kurulu'na verdiği savunmanın kararının pazartesi günü açıklanacağını söyledi

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Fikret Orman: Karar pazartesi açıklanacak!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki hukukçular, UEFA Disiplin Kurulu'na sözlü savunmasını yaptı ve karar için beklemeye başladı.

Şike sürüştürmesi kapsamında daha önce UEFA'ya yazılı savunmasını ileten Beşiktaş, bugün sözlü duruşmalı toplantıya katılarak bir savunma daha yaptı.

Fikret Orman ve duruşmaya katılan isimlerden birisi olan eski yönetici Serdal Adalı, yaptığı açıklamada son derece olumlu bir görüşme olduğunu vurguladı.

Orman, "Savunmamızı yaptık. Söylenebilecek her şeyi söyledik. Bize soru da yöneltmediler. zaten uzun uzun söylenecek bir şey de yok. Artık top komitede. Disiplin Komitesi, Pazartesi öğleden sonra kararını kamuoyuna duyuracak." sözlerini sarf etti.

Şike ile suçlanan isimlerden birisi olan Adalı ise "Son derece verimli geçti. Birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını izledik. Haklılığımızı anlattık. Artık Pazartesi açıklanacak." dedi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler